Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat ha durván meghízna, emiatt nem boldogulna el egyedül? De már nincs szerelem , csak mindenki azt gondolja a te dolgod segíteni...
Sok mindentől függ.
Pl hogy a férfi önhibáján kivül lett-e tulsulyos, vagy nem, illetve próbál-e tenni ellene.
Nem.
Én sem mozoghattam anno egyévig sportsérülés miatt, mégis "csak" 7 kiló jött fel rám, mert nem zabáltam össze mindent.
5 33 és 35 évesek , a férfi a 35.
Csak ha a nő nem marad vele senki nem lesz aki gondoskodjon róla.
Csak ha a nő nem marad vele senki nem lesz aki gondoskodjon róla - és? Oldja meg, létezik ápoló szolgálat, stb.
Vagy ezt a pasas úgy képzelte el, hogy a nő feladja a munkáját, hogy gondozza, vagy majd 8 óra meló után csinálja, míg össze nem esik a fáradtságtól?
Vagy a nagyokos rokonok? Akkor lehet menni gondozni az elhízott csecsemőt.
Egyébként érdekes, van testi fogyatékos ismerősöm, és még ő is ellátja magát, mert Ő érzi cikinek, hogy 0-24 kiszolgálják.
9 Ettől árnyaltabb a dolog. A férfi nem dolgozik de van jövedelme több ingatlant ad bérbe , ebből van annyija mint egy fizetés. A nő is dolgozik de nagyon keveset keres, minimálbért sem éri el.
A férfinak már nem élnek a szülei, tőlük örökölte az ingatlanokat többek között amik kiadásából él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!