Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok HIV fertőzött lenne, elhagynátok?
Pont nem rég olvastam egy hírt, hogy már megvan a második teljesen tünetmentes HÍV fertőzött, nem vagyok benne a témában, nyilvánvalóan először utána néznék a lehetőségeknek, s mérlegelnék.
Én nem vagyok benne biztos, hogy ott hagynám, bár azért te sem lehetsz amiatt felháborodva, hogy ha valaki nem akar egy egész életre szóló gyógyítatlan betegséget ...
Ha fertőzött vagyok, akkor nem, ha nem, akkor igen, mert nem akarok az lenni.
32/f
Kövezzetek meg, de én is szakítanék.
Hiába lehet gyógyszerekkel elérni a nem fertőző állapotot, én nem tudnék önfeledten vele lenni.
#4,csók útján nem terjed,illetve megfelelő védekezés mellett szabad szeretkezni is.Persze érthető,ha valaki mégsem akar kockáztatni.
#5,senki nem kövez meg:) Minden véleményre kíváncsi vagyok.
Fájó szívvel, de igen.
Nemakarok éccben megdögleni :D
ha életem szerelme lenne, biztos hogy nem..jóban rosszban, betegségben egészségben.... na mind1
22/l
Röviden igen.
Ha én lennék az, akkor kidobnam egyből. Nem is állítanám kérdés elé. Nem akarnám, h végig nézze ahogy a haláltusamat vívóm. Neki az nagyobb fájdalom lenne látni. S megértené ha megtudná, miután meghaltam s küldök neki egy levelet. Így tiszta.
A probléma az az, hogy csók útján is tud terjedni. Igaz speciális körülmény, de az ilyen jellegű immundefinencias betegeknek elég gyakori, hogy szájban kezdődnek sebek amik tudnak vérezni. S az osszekeveredik a nyállal, s van ra esély, hogy így fertőzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!