Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok HIV fertőzött lenne, elhagynátok?
Figyelt kérdés
Merőben elméleti kérdés,most nincs szó megcsalásról,se semmi ilyesmiről,és tegyük fel,ti nem vagytok még fertőzöttek.A barátnőmmel szóba került a téma,és ő azon a véleményen van,hogy ha kiderülne,hogy én HIV-es vagyok,gondolkodás nélkül elhagyna,mert senkiért nem kockáztatja az egészségét.Engem ez kicsit mellbe vágott 4 év kapcsolat után,kíváncsi vagyok,ti hogy látjátok.
Én halál őszintén mondom hogy SENKIÉRT nem tenném tönkre az életem, az egészségem. Nekem is csak ez az egy van. És nem szeretnék senki miatt egy életem végéig tartó, gyógyíthatatlan betegséget elkapni.
És lehet hogy ez önzően hangzik de szerintem az is önző aki ezt elvárná hogy vele maradjanak vagy tönkre tegyék az életük. Sorry
2019. márc. 25. 23:10
12/16 anonim válasza:
Jó lett volna ha mindenki leírja, hogy hány éves, és mióta van az adott emberrel párkapcsolatban :-)
Én 31 éves vagyok, házas, és 16 éve vagyok a férjemmel. Ha nem megcsalás útján lett beteg, biztos, hogy nem hagynám el emiatt. Nem azért választottam férjemnek, hogy a bajban ehagyjam. Iszonyatosan szeretem még mindig, egyszerűen nem tudnék elválni. (Bár biztosan nagyon szomorú lennék)
2019. márc. 26. 08:29
13/16 anonim válasza:
Nem a nyolcvanas években vagyunk, hogy egy HIV fertőzöttnek bármilyen haláltusát kelljen vívnia a nyugati világban és pár éven belül egy haldokló, kaposi sarcomás sorvadt csontváz legyen belőle. Gyógyszeres kezeléssel ugyan soha nem lehet teljesen kiirtani a fertőzést, de tünetmentessé lehet válni, teljes életet lehet élni, megfelelő kezelés mellett kimutathatatlan lesz a HIV a vérben, azaz elvileg nem is lesz képes fertőzni az illető. Természetesen a párom mellett maradnék, de még akkor is így tennék, ha mondjuk nem állna rendelkezésre gyógyszer és biztosan súlyos beteg lenne és meghalna pár éven belül. Utolsó hulladék ember lennék, ha gondolkodás nélkül otthagynám a legnagyobb sz#rban azt, akit elvileg szeretek.
2019. márc. 26. 10:02
14/16 anonim válasza:
Nézd, mivel párkapcsolatban vagyunk, ha ő hiv fertőzött, akkor én is az lennék. Most már hiába kezdenénk el gumit húzni, és az orális szex is ki lenne lőve. Tehát mire kiderül, mindketten azok vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!