Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság miatt szakítottam, lesz valaha férjem?
A férfiak nem így működnek. Érzelmi zsarolásnak hívják amit csináltál, ez nálam arra utal hogy tudatlan kislány vagy még. Mit vártál egy ilyen ultimátum után? Így nem lehet viselkedni a pároddal. Túl tapasztalatlan vagy még ezekhez a dolgokhoz, hiába hangoztatod a fene nagy egzisztenciád.
Igaza volt a most már exednek. Nem tudom mit tanulsz jelenleg, de érdemes lenne kommunikációt és/vagy pszichológiát is felvenned a tárgyaidhoz hogy legalább elméleti fogalmad legyen egy kapcsolat dinamikájáról például.
A stílusod tipikusan kamaszos, várj még pár évet a férjjel, gyerekkel meg még többet.
Én az utolsó 2 barátommal megbeszéltem, hogy szeretnék családot belátható időn belül. Persze ők is, nyilván, hogyne, alig várják... Jó hülyére vett mind a kettő, évekig hitegettek.
Ennyit az előre átbeszélésről 😂😂😂😂😂😂😂 Teljesen felesleges. Én elhiszem, hogy vannak, akiknek bejött, de az kb. véletlen egybeesés. Átbeszélés nélkül is házasság lett volna a vége. Nyilván nem azért vette el, mert a randin ezt átbeszélték, hanem mert igazán egymásba szerettek és így döntöttek végül. Van, akiben ez megváltozik a kapcsolat előrehaladtával. Negatív, vagy pozitív irányba. Igazából teljesen felesleges erről beszélni a legelején. Olyankor még mindenki lelkes és mindenki már kb. a jövőhéten akarna gyereket... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!