Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság miatt szakítottam, lesz valaha férjem?
30.
Lehet, de nem mindenki akar ennyi idősen férjhez menni. És azt főleg nem, hogy a fiatalságuk elmenjen egy olyan pali mellett aki nem hajlandó elköteleződni hivatalosan, folyamatosan sunnyog, halogatja stb.
Szerintem jól tetted hogy szakítottak. Jó, persze, 20 évesen még nem várható el, hogy elvegyen és gyereket csináljon, de igenis tudja mit akar. Én most 23 éves vagyok, most 2 éve kapcsolatban, de előtte szingli voltam több ideig. Nekem is fontos a házasság és a gyerek, a gyereket 30 előtt akartam mindig is. Emiatt tarskersesnel is fontos volt, hogy olyat találjak, akivel a céljaink egyeznek. Felőlem akármilyen 10/10-es csávó lehetett volna, a gyerek témát nem adtam volna fel érte. Mindenki olyat keressen, akivel a céljai is egyeznek. A másik, ha a célok egyeznek, ne várjon örökké a srác. 3 év felnőttként, amiben minimum 1 év együttélés szerintem elég arra hogy kitalalja mindenki a másik kell e neki. Ha igen, akkor lépjünk tovább, ha nem akkor meg keressünk tovább. Én nem várnék ilyen 6-10 éveket. (Ez most a felnőttekre vonatkozik, nem arra amik 15 évesen jöttek ossze)
Egyébként hihetetlen ez a gyakoris képmutatás. Ha a lány mondjuk 6 év kapcsolat után írna ki ilyet (pont olvastam hasonlot) akkor mindenki irna, hogy jó nagy idióta volt hogy ennyi időt elvesztegetett a csávóra.
A feleseg ultimatum okes , de hogy gyerek is, az mar sok.
Kivetel ha ro.mák vagytok
Ha osszekoltoztel vele minek ultimatum?
Vagy csak jártatok?
Meg kell ismerni egymast ,
21 éves vagy, nem vagy elkésve.
A zsarolás sosem jó, viszont az sem ha a jövőképetek nem egyezik. Picit meg kéne állnod, vázolom miért: tegyük fel lesz barátod. Rátudod kényszeríteni a korai házasságot. Netalán a gyermeket is rátudod kényszeríteni. Szerinted az egy jó kapcsolat lesz? Szerinted jó szülők lesztek? Főleg, hogy mondjuk ő nem is akarja a gyereket csak belemegy. Egy ilyen dolgot nem lehet kényszeríteni. Egy másik sorsról beszélünk!!!
A házasság az egy fokkal "jobb", de még az is necces.
Amúgy hova sietsz?
írtam neki privátot. Ha nem olvassa, nem lesz gyereke. Ha mindenki más olvassa ezt: lám, itt egy nő, aki akart gyereket, meg nem is... Mátyás király országa vagyunk, az is kamu volt, ez is az lesz.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!