Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem akarnak elvenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak elvenni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 14:21
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hozd fel még egyszer utoljára, utána ha nem, szakíts vele. Mivel neked fontos, neki nem, ezért ha így szülnél akkor neked lenne rossz. Én 31 éveseb léptem ki egy 6 éves kapcsolatból, ahol ott is a nem fontos a papír duma volt.. Utána lett kapcsolatom, az elején tisztáztam. Húzta nyúzta az agyam, végül csak nem vett el, pedig a szakítás után mondta, hogy már az esküvőt is bevállalná, csak legyünk újra együtt, de végül nem lett belőle semmi. Végül most mentem férjhez május végén. Itt is elején mondtam , nekem ez fontos. Teljesen más így élni, mint egy pasim csajom kapcsolatban.
2022. jún. 11. 19:20
 32/54 anonim ***** válasza:
0%
pecsételd meg a sorsát egy közös gyerekkel. akkor válik el a búza a pelyvától.
2022. jún. 12. 15:24
 33/54 anonim ***** válasza:
91%
Az végső soron a gyereknek lesz rossz... A kérdezőt mindig emlékeztetni fogja arra, hogy szülni jó volt, de feleségnek már kevés.
2022. jún. 12. 18:55
 34/54 anonim ***** válasza:
84%
Szakításkor van, aki azt mondja, hogy "legalább gyerek lett", valaki meg azt, hogy "milyen jó, hogy legalább gyerek nem lett". Minden nézőpont kérdése. Talán főleg attól függ, hogy hány éves vagy.
2022. jún. 12. 19:04
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a #34-es miért lett lepontozva. Full reálisan látja. Nézőpont kérdése. Aki mindenáron akar gyereket (tényleg bármi áron), az boldogan felnevelné egyedül is. Aki meg boldog családot akar (mint pl. én = szerető férj és gyerek/ek/), az pedig várja a csodát: 3X évesen egy férfit, aki feleségül venné belátható időn belül és csinálna is neki gyereket - ezek mellett pedig igazából, valódi szerelemmel szeretné.

Nem is tudom nem-e mi élünk mesevilágban és végül maradunk örökre gyerek nélkül, vagy annak van igaza, aki gyorsan megszüli a gyerekét mielőtt kifut az időből és majd később találhat valakit, azzal ráér akár 45 évesen is (gyerekkel nem). Nem tudom melyik oldal az okosabb... Tényleg nem tudom eldönteni. Pedig nekem is ideje lenne...

2022. jún. 14. 09:43
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Több gyerekes barátnőm (és egy gyerekeit egyedül nevelő férfi rokonom) is talált párt. Elvileg nehezebb persze, de nem lehetetlen. Azért a nagyon nagy többség így képzeli, hogy majd boldog családjuk lesz, amiben pár is van és gyerek is van. Csak aztán nem sikerül, elválnak vagy nem találnak megfelelőt és kifutnak az időből.

Amit írtam, azokra értettem, akik már elváltak, hogy visszatekintve vagy így látják vagy úgy. 40-esként már inkább úgy, hogy legalább gyerek lett. 30-asként még lehet hogy úgy, hogy "sebaj", majd lesz mástól.

2022. jún. 14. 11:02
 37/54 anonim ***** válasza:
48%

Én azért nem vettem el az eljegyzett bnőmet mert nem igazán adott bele a kapcsolatba sok mindent. Nem bánt velem jól, nem tudta kezelni a negatív érzéseit. Kommunikációs készsége egyes alá. Nyilván én is hibás voltam hogy reménykedtem abban hogy tud fejlődni a kapcsolat, nem, egyszerűen nem illettünk össze. Túl sok fájdalma volt az életben (amiket nem akart elengedni), ez meg sok minden másra is kihatott.

Kedves kérdező, de igen veled van a baj. És ezt nem rosszakarásból mondom, ez egy pozitív dolog hiszen változtathatsz rajta, mivel tőled függ. Olyan egyébként nincsen hogy egy nőt nem akarnak elvenni, ilyen kb. nem létezik (a mai simp világban ne nevettess, csak lehet ők nem elég magabiztosak neked, nem vonzanak stb..stb..). Olyan van hogy a nőnek túl nagy elvárásai vannak. Persze lehetnek nagyobb elvárásaid, de akkor neked is többet kell adni a kapcsolatba.

Pl. Youtube-on Matt Cross-nak (the33secrets csatorna), jó videó vannak a témáról mire vágynak a a férfiak. Van egy másik dolog is, pszichológiai módszer, önfejlesztés, amit én arra használtam hogy legyen egy kapcsim anno párszor, de ez nagyon hosszú, de ha érdekel küldhetsz üzit és leírom.

2022. jún. 15. 18:36
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
Nocsak, cenzorkodunk? Törölgetjük a nem tetsző válaszokat? Jó, végülis nekem mindegy...
2022. jún. 15. 19:41
 39/54 A kérdező kommentje:
Nem töröltem senki válaszát.
2022. jún. 15. 21:18
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
#38 Én sem tudok arról, hogy ez lehetséges lenne... Sajnos még a sajátodat sem tudod, de még átìrni sem. Mi lett törölve?!
2022. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!