Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem akarnak elvenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak elvenni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 14:21
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
29%
Ismerjük a múltadat.
2022. jún. 9. 14:22
 2/54 anonim ***** válasza:
62%
Nem úgy volt, hogy az csak egy papír?
2022. jún. 9. 14:30
 3/54 A kérdező kommentje:

Mi kell ahhoz hogy egy férfi úgy érezze hogy el szeretné jegyezni a kedvesét és utána a házasságtól sem zárkózik el?

Az előző párkapcsolatom több mint tíz évig tartott de az eljegyzésig sem jutottunk.

A mostani kapcsolatom lassan 4 éve tart de se eljegyzés se semmi.

Az idő telik az én biológiai órám ketyeg és nagyon nem itt és így akartam tartani 35 évesen.

A tegnapi nap hidegzuhanyként ért hogy az exem akitől sok éven keresztül hallgattam hogy az esküvő nem fontos hiszen csak egy papír megnősült. (Azt a nőt vette el akivel megcsalt és aki miatt végetért a kapcsolatunk)

Azóta csak arra tudok gondolni hogy a hiba az én készülékemben van. Velem lehet a baj...

2022. jún. 9. 14:31
 4/54 anonim ***** válasza:
97%
Nem veled van a baj,hanem a kommunikáció hiányával.Ezt már én is tudom ,hogy ha eleinte ez le van tisztázva ,nem ér meglepetés.Szoval ha csak tursz,és várod ilyen sok éven át a lánykérést abból semmi nem lesz. A következőnel okosabb leszel.♥️
2022. jún. 9. 14:34
 5/54 anonim ***** válasza:
97%
Az lemaradt ,hogy mi beszéltünk is róla ,és akkor nem volt ellene ,aztán amikor már nagyon telt az idő és semmi,jött ez a sablon duma ,nem fontos a papír ,sőt még azt is hozzám vágta ,hogy én kinek akarok bizonyítani 😂Itt vége is lett a történetnek.Bar kiderült ,hogy nem egymást keressük.
2022. jún. 9. 14:36
 6/54 anonim ***** válasza:
15%
Minek kell erőltetni a házasságot? Emberek által kitalált maszlag, egy ócska nagy baromság. És tényleg csak egy hülye papír. Ugye tudjátok, hogy nem létezett mindig házasság?
2022. jún. 9. 14:40
 7/54 anonim ***** válasza:
7%

6-os vagyok továbbra is, sosem fogom megérteni, hogy ha alapvetően jó egy kapcsolat, és nincs az, hogy alapvetően ne fejlődne a kapcsolat, akkor miért kell erőltetni?

Mi lenne veletek nők, ha japán nemzetiségűnek születettek volna? Egy felmérésből olvastam, hogy a japánok már ismerkedni se szeretnek, már mint a férfiak, és legtöbbször ha van párjuk, vagy házastársuk, a legjobb barátjukkal házasodnak össze.

2022. jún. 9. 14:43
 8/54 anonim ***** válasza:
31%
Amit én láttam ,hogy ebből már verseny van,hogy nézd ..engem elvettek,én fontos vagyok,és teljesen lenézik azt aki nem házas.Valamiert többre tartják magukat azok a nők,aztán más kérdés ,hány házasság működik vagy sem.Egy Bárban dolgozom,lenne mit mesélni a házas férfiakról,és legutóbbi legény búcsú 😂😂😂 amikor a wc dugja a csajt a vőlegény.
2022. jún. 9. 14:46
 9/54 anonim ***** válasza:
95%
A pénz is csak egy hülye papír aztán mégis sokan bármire képesek érte.
2022. jún. 9. 14:48
 10/54 anonim ***** válasza:
32%

Én akkor akarom majd elvenni a barátnőmet ha hosszú távon is karban tudja tartani a depresszióját, megszűnik/eleget teszünk a külföld utáni sóvárgásának, látom rajta hogy pénzügyileg is osztozni akar a terheken, lesz normális szex folyamatosan.

Kb három év múlva (összesen 5 év után) eljegyzem ha ezek stimmelnek.

2022. jún. 9. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!