Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak elvenni?
Mi kell ahhoz hogy egy férfi úgy érezze hogy el szeretné jegyezni a kedvesét és utána a házasságtól sem zárkózik el?
Az előző párkapcsolatom több mint tíz évig tartott de az eljegyzésig sem jutottunk.
A mostani kapcsolatom lassan 4 éve tart de se eljegyzés se semmi.
Az idő telik az én biológiai órám ketyeg és nagyon nem itt és így akartam tartani 35 évesen.
A tegnapi nap hidegzuhanyként ért hogy az exem akitől sok éven keresztül hallgattam hogy az esküvő nem fontos hiszen csak egy papír megnősült. (Azt a nőt vette el akivel megcsalt és aki miatt végetért a kapcsolatunk)
Azóta csak arra tudok gondolni hogy a hiba az én készülékemben van. Velem lehet a baj...
6-os vagyok továbbra is, sosem fogom megérteni, hogy ha alapvetően jó egy kapcsolat, és nincs az, hogy alapvetően ne fejlődne a kapcsolat, akkor miért kell erőltetni?
Mi lenne veletek nők, ha japán nemzetiségűnek születettek volna? Egy felmérésből olvastam, hogy a japánok már ismerkedni se szeretnek, már mint a férfiak, és legtöbbször ha van párjuk, vagy házastársuk, a legjobb barátjukkal házasodnak össze.
Én akkor akarom majd elvenni a barátnőmet ha hosszú távon is karban tudja tartani a depresszióját, megszűnik/eleget teszünk a külföld utáni sóvárgásának, látom rajta hogy pénzügyileg is osztozni akar a terheken, lesz normális szex folyamatosan.
Kb három év múlva (összesen 5 év után) eljegyzem ha ezek stimmelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!