Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak elvenni?
"Ugye tudjátok, hogy nem létezett mindig házasság?"
Hűtőszekrény és angol vécé sem létezett mindig. Gondolom te földbe ásott vermekben tartod a kaját, sz.rni meg pottyantósba szoktál. Számítógép meg okostelefon se létezett mindig, csak azt nem értem, hogy akkor miről írod a sok baromságot a gyk-ra?
Sajnálom de valószínűleg nem szerettek/szeretnek eléggé. Korábban engem sem akartak elvenni.
Aztán megismertem a párom, aki már elvált. Ő mégis alig várja hogy elvegyen. Sokszor mondja a helyszíneket. Küldött már öltönyt is ami tetszik neki. Tervezi a lánykérést (már pár hónap járás után agyalt). Fél éve vagyunk együtt, még ráér bőven. De ha mondjuk 1-2 évig semmi nem lenne még lanykérés sem, biztosan zavarna. Nem várnék a végtelenségig.
#28! Pont ezen gondolkodtam én is...Valami nagyon nem ok érzelmileg azoknál a nőknél, akik kárörvendenek szerencsétlenül járt nőtásaikon. Egyébként barátnőm járt így, hogy az exének soha eszébe sem jutott elvennie őt, persze a következő nőjét pár hónap alatt megkérte, DE barátnőmet is megkérte pár hónap alatt a következő pasija 😀
#26! Nem akarok ünneprontó lenni (mert nagyok ünnepled, hogy te aztán sokkal jobb vagy, mint a férjed exe), de nem erről van szó, ne légy ilyen naiv és együgyű! Barátnőm sztorija jól példázza: vannak emberek, akik összeillenek és vannak, akik nem. Neked sem mindenki kérné meg a kezed. Jaj Istenem... 😀
Mostmár a kérdezőhöz szólnék: nyugodtan beszélgess vele erről! 4 év sok idő. Ne hidd, hogy veled van a baj, ne hagyd, hogy pár együgyű válaszadó (vagy bárki) ezt elhitesse veled. Lehetseges, hogy nem illetek össze és ennyi. Neki is lenne olyan nő, akit szívesen elvenne és számodra is létezik (több!) olyan férfi, aki elvenne. Ha jól számolok 14 év telt el és ezidő alatt 2 férfivel jártál. A nagy számok törvényét alapjául véve: kevés arra az esély, hogy 2 párkapcsolatból az egyik legyen a mindent elsöprő... 35 éves vagy. Tudom, hogy azt gondolod, hogy késő új kapcsokatba kezdeni, de NEM!!! Most még épp időben vagy. Sokan szülnek 40 körül is, de ahhoz most kene lépned és nem várni a következő kapcsolatokban sem csendben éveket! Természetesen az is lehet, hogy csak bambáskodik a jelenlegi pasid, vagy épp tervezi a lánykérést, ezért semmiképp se rohand le, csak szépen beszélgess vele erről. Majd írj, hogy mizu, drukkolok!!! 🤞🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!