Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem akarnak elvenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak elvenni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 14:21
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Csak az ne legyen belőle, hogy gyerek oké, házasság nem oké, aztán meggondolja magát, mikor Kérdező terhes lesz. Legalábbis itt elég sok ilyen történetet olvastam a Terhesség topikban.
2022. jún. 9. 18:56
 22/54 anonim ***** válasza:
86%

"Ugye tudjátok, hogy nem létezett mindig házasság?"

Hűtőszekrény és angol vécé sem létezett mindig. Gondolom te földbe ásott vermekben tartod a kaját, sz.rni meg pottyantósba szoktál. Számítógép meg okostelefon se létezett mindig, csak azt nem értem, hogy akkor miről írod a sok baromságot a gyk-ra?

2022. jún. 9. 22:42
 23/54 anonim ***** válasza:
83%

Sajnálom de valószínűleg nem szerettek/szeretnek eléggé. Korábban engem sem akartak elvenni.

Aztán megismertem a párom, aki már elvált. Ő mégis alig várja hogy elvegyen. Sokszor mondja a helyszíneket. Küldött már öltönyt is ami tetszik neki. Tervezi a lánykérést (már pár hónap járás után agyalt). Fél éve vagyunk együtt, még ráér bőven. De ha mondjuk 1-2 évig semmi nem lenne még lanykérés sem, biztosan zavarna. Nem várnék a végtelenségig.

2022. jún. 9. 23:29
 24/54 A kérdező kommentje:
Na igen amikor még fél éve voltunk együtt még ő is lelkesebb volt.
2022. jún. 10. 06:44
 25/54 anonim ***** válasza:
28%
Az én férjem pl nagyon hangoztatta a társaságban, hogy ő ugyan soha sem nősül meg. Nekem ugyan soha sem mondta, de nyílt titok volt mindig is. Én meg sosem erőszakoltam. Úgy voltam vele, hogyha ő nem akarja akkor az nekem se kell. Tudod, nem akarásnak nyögés a vége. Semmi értelme, hogy pár év múlva elváljunk. Ahhoz azt neki is kell éreznie legbelül. 4 és félév után kérte meg a kezemet, márciusban idén pedig össze is házasodtunk. Jelenleg várandós is vagyok. Mint kiderült, ő már ezen egy éve gondolkodott, de nem merte meglépni, pedig én többször adtam egyértelmű jelzést, hogy nem bánnám. Benne kellett megérnie ennek a döntésnek. Az exnőjével 10 évig volt együtt. És tudod mi volt a legkomolyabb amit csináltak? Cserepes virágjaikat gondozták együtt. Pedig nem voltak annyira fiatalok amikor szétmentek, mindketten harmincon felül voltak. Se egy kutya, se eljegyzés, semmi. Nemhogy esküvő meg gyerek. Az a csaj 10 év alatt nem hozta ki belőle azt, amit nekem 3 év alatt sikerült, pedig az exnő nagyon akart gyereket tőle. Van hogy két ember nem passzol egymáshoz. Emiatt van az, hogy valakit 10-15 év után sem vesznek el, aztán a következőt pedig pár év után. Ez nem a te hibád, csak nem illetek össze.
2022. jún. 10. 08:11
 26/54 anonim ***** válasza:
90%
Hát a környezetemben meg társkeresőn azt látom, hogy 40-45, sőt néha 50 körül jönnek rá a pasik, hogy mégis bele kellene húzni a családosdiba, aztán ehhez keresnek max. 35-38-ig új párt. Ha találnak persze. De sokszor ezért dobják az addigi társukat, akivel hej-ráérünk-arra-méget játszottak. Vagy a másik verzió, ha van már 1-2-3 gyerek és akkor meg szabadok akarnak lenni és csak nyugis lazát szeretnének, akivel lehet fiatalosan élvezni az életet és végre hozzá alkalmazkodik. Szóval ez a kapuzárási valamilyen tök ellenkező irányba elég sok "fiút" megbillent.
2022. jún. 10. 11:15
 27/54 anonim ***** válasza:
86%
#28 Miért kell ekkora élvezettel írni az "exnő" szerencsétlenségéről? Úgy tűnik, a meggyűrűzésed ellenére valamiért mégis féltékeny vagy rá, különben nem szólnád le ennyire őt meg a kapcsolatukat.
2022. jún. 10. 11:30
 28/54 anonim ***** válasza:
84%

#28! Pont ezen gondolkodtam én is...Valami nagyon nem ok érzelmileg azoknál a nőknél, akik kárörvendenek szerencsétlenül járt nőtásaikon. Egyébként barátnőm járt így, hogy az exének soha eszébe sem jutott elvennie őt, persze a következő nőjét pár hónap alatt megkérte, DE barátnőmet is megkérte pár hónap alatt a következő pasija 😀

#26! Nem akarok ünneprontó lenni (mert nagyok ünnepled, hogy te aztán sokkal jobb vagy, mint a férjed exe), de nem erről van szó, ne légy ilyen naiv és együgyű! Barátnőm sztorija jól példázza: vannak emberek, akik összeillenek és vannak, akik nem. Neked sem mindenki kérné meg a kezed. Jaj Istenem... 😀

Mostmár a kérdezőhöz szólnék: nyugodtan beszélgess vele erről! 4 év sok idő. Ne hidd, hogy veled van a baj, ne hagyd, hogy pár együgyű válaszadó (vagy bárki) ezt elhitesse veled. Lehetseges, hogy nem illetek össze és ennyi. Neki is lenne olyan nő, akit szívesen elvenne és számodra is létezik (több!) olyan férfi, aki elvenne. Ha jól számolok 14 év telt el és ezidő alatt 2 férfivel jártál. A nagy számok törvényét alapjául véve: kevés arra az esély, hogy 2 párkapcsolatból az egyik legyen a mindent elsöprő... 35 éves vagy. Tudom, hogy azt gondolod, hogy késő új kapcsokatba kezdeni, de NEM!!! Most még épp időben vagy. Sokan szülnek 40 körül is, de ahhoz most kene lépned és nem várni a következő kapcsolatokban sem csendben éveket! Természetesen az is lehet, hogy csak bambáskodik a jelenlegi pasid, vagy épp tervezi a lánykérést, ezért semmiképp se rohand le, csak szépen beszélgess vele erről. Majd írj, hogy mizu, drukkolok!!! 🤞🏻

2022. jún. 10. 11:50
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy férfi akkor nősül,ha szerelmes, vagy ha a nő előrehozza a babát.Bár ez rizikós, lehet ott marad egyedül egy gyerekkel.
2022. jún. 10. 21:34
 30/54 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy rendes ember kevés.Szerelmesnek kell lenni!!!
2022. jún. 10. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!