Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha öt év kapcsolat után a férfi még mindig nem kérte meg a nő kezét? Ha ennyi idő után sem történik meg az eljegyzés, itt az ideje továbblépésen gondolkodni?
"és nem akarok én lenni a sárkány, aki kierőszakolja. "
Bocsi, de a saját életed csak jogod van tervezni? Ha nem akar házasodni, akkor közölje. Ha akar, akkor meg örüljön, hogy hozzámész.
Amúgy a környezetemben az a jellemző, ellentétben valakivel, aki írta, hogy 8 év után kérte meg a barátnője kezét, hogy akik 5-10 évig együtt vannak házasság nélkül, szakítanak, és az új partnerrel 1-2 éven belül esküvő. Nem egy, nem kettő, zsínorban történtek ilyenek ismerősi körömben.
Egy kapcsolatban nem a házasság a fontos, anélkül is tökéletes, ha a férfi kedves hozzád, jó ember, izgalmas személyiség, igényes, jó programokat csináltok együtt, odafigyel az igényeidre az ágyban, és sokat beszélgettek.
30N
#19: Én is így voltam vele. Aztán kiderült, az én tökéletes párom úgy gondolta, hogy neki jobb és szebb jár, és évek óta ismerkedik a hátam mögött. Persze ez utólag derült ki, miután bejelentette egyik napról a másikra, hogy szakítani akar. Még aznap a nőhöz költözött, és fél éven belül elvette.
Ja, nekünk volt egy 2 éves fiunk, akit terveztünk és "szeret".
Poén: egy évvel később elváltak, mert a nő megcsalta. Akkor jött volna vissza, a közös gyerekre hivatkozva, hogy legalább miatta. Mintha el lehetne felejteni, hogy szakításkor azt mondta, hogy régóta nem szeret, igazából abban se biztos, hogy valaha volt-e belém szerelmes. Nem akarok senkinek kényelmes langyos fhos lenni.
A férjem egy év után megkérte a kezem. Aki házasodni akar, és szeret, az el is fog venni. Aki 5+ éve meg se kért, az 1. Nem is akar házasodni, 2. Nem szeret, csak kényelmes vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!