Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hordanátok az “eljegyzési” hűség gyűrűtöket ha soha nem lesz esküvőtök?
A kapcsolatunk elején tisztáztuk, nem lesz esküvőnk.
Ém viszont szerettem volna egy eljegyzést, egy gyűrűt amit hűség gyűrűnek hîvtam.
Azóta eltelt 5 év, most megkaptam a gyűrűt. De nem tudom hordjam e.
Mivel mèg se azért kaptam mert eljegyzett. Maga a gyűrű tökéletes.
Ekkora baromságot :D a házasságtól Isten óvjon téged, de a házasság jelképéhez ragaszkodtál. Szerettél volna eljegyzést, de most gyűrűt kaptál és mégsem vagy eljegyezve. 😂 Mi értelme ennek?
A kérdésre a válasz, hogy ez egy szimpla ajándék ebben az esetben, semmivel nem több, mintha nyakláncot vagy fülbevalót kaptál volna, csak ez véletlenül gyűrű. Ha szereted az ékszereket, akkor hordjad, ha nem, akkor meg ne. (Bár ha te követelted ki, most nem értem ezt a dilemmát... Mondjuk az egész dolognak a lényegét nem értem, csak hogy valami majmolása az eljegyzésnek/esküvőnek.)
A hűség pedig azon múlik, hogy a pasid a gatyájában tudja-e tartani a farkát, nem egy ékszeren.
Az eljegyzés a házassági szándék kinyilvánítása. Kamuból, mások megtévesztése miatt, kirakatból stb nem hordanék gyűrűt. Szánalmas.
Én hordom az eljegyzési gyűrűm mert volt eljegyzésünk, és a karikagyűrűmet is, mert össze is hàzasodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!