Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzesre alkalmas helyszint keresek budapest kornyeken(vagy matra) termeszetkozeli, csendes, ami nincs tele turistakkal. Valaki otlet?
Hétköznap alig vannak turisták.
Hétvégén sokan vannak.
Nem tudom, milyen helyszín érdekel, mennyire romantikus, milyen háttér, stb.
Ami eszembe jut:
Budapest környéke:
-Nagykovácsi kastélykert
-Martonvásári kastélykert
-Anna-lak (Budakeszi és Telki út és Nagykovácsi között)
-Ilona-lak (Budajenő és Nagykovácsi között)
-Kecske-hegy a Hármashatárhegy mellett
-Apátkúti-vadászház (Visegrád)
-Japánkert
-Gercsei templom (Hűvösvölgy)
-Julianna-major (Sztrilich Pál Cserkészpark)
-Jakabpuszta (Szada mellett, Teleki Pál Cserkészpark)
-gödöllői Erzsbetliget
-Máriabesnyő, s mellette Pap Miska kút
Mátrában
-Felső-csevice-kút (Tar mellett)
-Tengerszem (Apc)
-Mátraháza felett a patakpart
-Pipis-tető
-Karoshídi-tisztás
-Szalajka Turistaház
-Parádsasvári kastélykertek
Ha van kérdésed, írj!
1-es a Parádsasvári kastélykert ideállis szerintem erre inkább.
Azért van különbség.
De ugye nem tudjuk a prioritasokat. Szoval lehet a párjának a csevice is tetszene, ha egyszerűségre vágyik.
Amúgy szerintem Kékes tető is ideális lehetne, ott a Kékestetői kilátó étteremben is ebédelhetnek utána meg a tájban gyönyörködve megkérhetné a kezét. Vagy a turista ház? Vagy vidd a Mátrába Husky szán túrára és úgy, ha üzemel még. Vagy a Csillagvizsgáló is ideális helyszín lehetne. Csak a Csillagvizsgáló csoportokat fogad sajnos csak. Pedig ott mondhatná, hogy közel hozom hozzád a csillagokat, belenéz a teleszkópba és mikor leveszi a tekintetét a csillagokról a párja szemmagasságba kezében tartja a dobozt vagy egyéb kreatív módon. Bár ez úgy lenne profi ha a teleszkópban a gyűrűt látná.
De az nem kivitelezhető. :D
Bár azért jelzem, hogy 2 éve a Mátrában anyamedvét találtak 2 boccsal, vadkamera vette fel és egy szarvast is zsákmányolt csak megzavarták.
Szóval azért olyan helyre menjetek ahol azért nem km-re vagytok egy erdőben, nehogy rémálom legyen a romantikából. De amúgy leginkább a vaddisznók, szarvasok, őzek, rókák vannak csak. Láttam anno muflonokat is, de az már rég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!