Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyháziakhoz szóló kérdés: A Bujtosi-tónál van lehetőség valahova elbújni? Már mint szerelmeskedni például, van ott olyan hely, ami alkalmas erre a célra?
Most 9 hónap után újra találkoztam az exemmel, akivel egyébként végig beszélgettünk a szakítása óta. Miattam szakított, mert van egy rossz szokásom, hogy mivel nem mindig úgy foglalkozott velem, ahogy szerettem volna, ezért megunta a minden napos belekötéseimet.
Jó nap volt, ölelgethettem, bár a csókot nem akarta nagyon engedni, de végül az is volt. Elvileg nagyon jól érezte magát, és igazából most megint szeret valahol, vagy is, csak arra vágyik, hogy legyek vele normális.
Szexet nem akartam erőltetni, de lehet egy kövi alkalomnál, ami nem tudom mikor lesz sajnos, lehet csak szeptemberbe, akkor lehet benne lenne. És azt mondta, hogy szeretne ki menni ahhoz a tóhoz.
Volt nekünk egy helyünk, de az teljesen más irányba, és oda kicsit sok idő lenne kisétálni. Ezért érdekel, hogy van e valami lehetőség a tónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!