Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. 1 hónapja mondta, hogy feleségül szeretne venni. Meddig várjak amíg eljegyez? A múlt héten is mondta, hogy családit szeretne velem. 26l 29f
Két dolgot tehetsz: vársz tovább türelemmel és jól érzitek magatokat a kapcsolatban, vagy szóvá teszed a dolgot, de ez meg elég gáz lenne részedről. Majd ha ő is úgy érzi, hogy elérkezett az ideje, akkor meg fog kérni.
Amúgy sem biztosíték semmire az eljegyzés, mert bármikor fel lehet bontani. De erőszakoskodni és rábeszélni valakit az eljegyzésre nem ajánlatos, mert hosszabb távon csak rossz vége lehet. Persze a másik véglet is igaz, hogy az örökkévalóságig sem érdemes arra várni, hogy eljegyezzenek. Valahogy meg kellett volna beszélni, hogy kinél mennyi a normális idő ilyen témában.
Létezik egy úgynevezett kommunikáció két ember között. Ez a legrövidebb út a válaszokra amiket szeretnénk megtudni.
Szóval csesztesd addig a párod míg ki nem derül , hogy is állnak az események.
Amúgy nem lehet, hogy részeg volt?
El akar venni. Pont. Nem ajánlom, hogy neki szegezd a kérdést, jó jó de gyűrű mikor lesz...? Engedd, hogy ő hordja a nadrágot.
Kötetlen beszélgetés keretében szóba hozhatod úgy általában az esküvőt stb hogy neked pl mi az elképzelésed, hogy gondoltál erre kislány korodban... ilyesmik. És így közelebb lehet terelni a szót.
Nyugi, nekem 5 éve mondja :D
Tudom, hogy nem fog elvenni, engem nem zavar, mert gyerekünk nem lehet, csak ez a hárítgatás vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!