Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom el akar jegyezni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom el akar jegyezni, de korainak érzem, velem van a baj vagy túlzok és már itt az ideje?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok a párom 25 éves.

Véletlenül rá jöttem hogy el akar jegyezni egy családi ebéden egy étteremben ahol az édesanyám és az ő szülei is jelen lennének. Picit félek, hogy nem-e túl korai 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is élünk. Én most fogok le diplomázni párom dolgozik, de aggódok hogy nem vagyunk-e túl fiatalok még, illetve engem eléggé zavarba hoz a gondolat hogy a szülők előtt akar megkérni, szó szerint félek egy picit… talán meghittebb lenne kettesben. Mi a véleményetek?

2022. máj. 6. 07:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket egyébként, megpróbálom valahogy közölni felé hogy nekem nem jön be ha valaki a család előtt kéri meg a párja kezét.
2022. máj. 6. 16:00
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

#16 Azért hangsúlyoztam ki a tanult szót, mert a 12-es válaszoló szerint az ember 18 éves korában fiatal, a kérdező korában "rohadtul nem", és ez tipikusan egy aluliskolázott ember véleménye.

Egyébként szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki 25 évesen házasodik, feltéve persze, hogy nem az anyuciéktól kapott zsebpénzből finanszírozzák az esküvőt, meg a házas, felnőtt életet. Lehet úgy is, csak elég nevetséges.

2022. máj. 6. 17:45
 23/24 anonim ***** válasza:
56%
Mi korai? 5 éve vagytok együtt, amiből ráadásul együtt is éltek 3 éve... 25 évesek vagytok. Ha most esetleg szakítanátok, akkor ha azonnal találnál új párt is mire eljuttok az esküvőig, gyerekig, 30 felett leszel. Persze nincs azzal semmi baj, ha így tervezed, csak nem árt tudnia róla a páronak is, mert ő láthatóan nem így tervezi... Elég gány, amikor egy párnak más tervei vannak és 5 év alatt sem jutottak el addig, hogy beszéljenek róla, mert az egyik úgy gondolja, hogy hát ő ráér... De, hogy a másiknak más/komolyabb tervei vannak belátható időn belül, az eszébe sem jut, mert le se tojja...
2022. máj. 9. 18:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne mondd el, hanem őrlődj.

Igazad van, nem kell megbeszélni semmit, elvégre nem azért vagytok egy pár.

2022. máj. 10. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!