Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom el akar jegyezni, de korainak érzem, velem van a baj vagy túlzok és már itt az ideje?
24 éves vagyok a párom 25 éves.
Véletlenül rá jöttem hogy el akar jegyezni egy családi ebéden egy étteremben ahol az édesanyám és az ő szülei is jelen lennének. Picit félek, hogy nem-e túl korai 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is élünk. Én most fogok le diplomázni párom dolgozik, de aggódok hogy nem vagyunk-e túl fiatalok még, illetve engem eléggé zavarba hoz a gondolat hogy a szülők előtt akar megkérni, szó szerint félek egy picit… talán meghittebb lenne kettesben. Mi a véleményetek?
#16 Azért hangsúlyoztam ki a tanult szót, mert a 12-es válaszoló szerint az ember 18 éves korában fiatal, a kérdező korában "rohadtul nem", és ez tipikusan egy aluliskolázott ember véleménye.
Egyébként szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki 25 évesen házasodik, feltéve persze, hogy nem az anyuciéktól kapott zsebpénzből finanszírozzák az esküvőt, meg a házas, felnőtt életet. Lehet úgy is, csak elég nevetséges.
Akkor ne mondd el, hanem őrlődj.
Igazad van, nem kell megbeszélni semmit, elvégre nem azért vagytok egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!