Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom elmondta nekem, hogy el akar jegyezni hamarosan?
Azt hittem ezt titkolni szokták. Vagy nem feltétlenül? Miért mondhatta el?
Nagyon szeretjük egymást egyébként, csak nem tudom, hogy mennyire szokás ezt elmondani a párunknak.
26l
Szerintem félt attól, hogy visszautasítod mikor megkér ezért elakarta kerülni a megaláztatást.
Igent mondanál egyébként?
Mert ez egy olyan szint a kapcsolatban amiről ketten döntenek, maximum a pontos idejéről, helyéről nem, hogy legyen benne valami meglepetés.
Milyen az, ha csak úgy eléd térdel a semmiből 1 év után közben meg te úgy vagy vele hogy 5 év előtt elképzelni sem akarod hogy megkérjenek. Két ember döntése kell hogy legyen.
Miféle hülye kérdés ez már megint? Mégis kinek mondja el, ha nem neked?
73N
:D
én egyszer akartam eljegyezni valakit, aki kinevetett...most miatta szív a másik 3, mert rá hivatkozok, hogy miért nem akar soha a büdös életbe eljegyzést, és ezzel együtt esküvőt sem :D 31F
Normális az, amikor a pár megbeszéli a közös jövőjüket.
A valóság nem hollywoodi romantikus regény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!