Van rá esély, hogy hamarosan újra lezárják Budapestet vagy Pest megyét? Vagy akár egész Magyarországot?
Sajnos beütött a második hullám, és sajnos gócpont alakult ki Budapesten. A környező országok már elkezdték lezárogatni a gócpontokat és a határokat, előfordulhat, hogy nálunk is lesz lezárás?
Ha igen, milyen szintű lezárás lesz?
Remélem. Nagyon izgi lesz!
Én rendőröket, katonákat vezényelnék az utcára, mint Wuhanban, akik betartatják a kijárási tilalmat. Netet, áramot egy idő után le lehetne kapcsolni, hogy a koronavírus miatt kieső állami bevétel hiányát mérsékeljük
Szerintem csak az országot zárják le hogyha nyaralni akarsz akkor több Balaton, kevesebb Adria legyen, ahogy a kormánypárti politikusok is példát mutattak nekünk.
Le a sorosista Adriával!
"hamarosan újra lezárják Budapestet vagy Pest megyét?"
Valamiről lemaradtam? Szerintem egy percig sem volt lezárva egyetlen település sem, max az országhatár pár napig, míg a hazatipliző románok nem blokkolták a kimenő forgalmat Hegyeshalomnál. Mindenki oda mehetett ahova csak akart az országon belül, viszont más országokba azért volt problémás elmenni, mert a fogadó ország nem látott szívesen.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem max a külföldi utazásokkal lesznek problémák, szépen besárgul, pirosodik minden ország körülöttünk, vagyis ha hazajössz, akkor 2 hét karantén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!