Gyurcsány Ferenc miért nem kap a magyaroktól egy második esélyt?
"Gyurcsány Ferenc, aki önként lemondott a hatalomról"
Ha önként lemondott a hatalomról, akkor miért nem takarod el a politikából, hogy végre tényleg le lehessen váltani a fideszt? Ha annyira le akarná váltani, akkor félreállna, és legfeljebb 1 választást nyerne még a fidesz. De annyira nem fogja fel, hogy mi a jó a népnek, annyira megvette a fidesz, hogy ezt nem is akarja belátni.
Részemről ennek egyetlen oka van,amiért nem adnék neki második esélyt;mert a népébe lövetett!
Soha többet Fletót!
Drágaság, Hitlernek adtál volna még esélyt?
Értem én, hogy szegény zsidók, de na, tévedni emberi dolog...
Véletlen belekötni a bèkés megemlékező tömegbe szintén, épp csak integetni akart a haverjának, és azt egyesek tűzparancsnak vették...😌
"Orbán Viktornak már ez a 2. esélye(ezelőtt már 1-szer megbukott)"
Szerintem te fogalmi zavarban küszködsz kedves kérdező.
2002: Fidesz-MDF: 41%; MSZP: 42% = A kormány vereséget szenvedett
2010: Fidesz : 52%; MSZ: 19% = A kormány megbukott
Szerintem ezek a fogalmak nem kellene a vita tárgyát képezzék. Persze lehet pirossazni, ha valaki nem ért egyet.
Azzal vitatkoznék, hogy gyurcsány önként mondott volna le. Mintha csak az egyik reggel arra ébredne, hogy "Na, most már nincs kedvem ehhez az egészhez." Azért mondott le, mert kint járt Brüsszelben, ahol közölték vele hogy tudják, hogy meghamisította a költségvetést, és valójában sokkal nagyobb volt a baj mint ahogy Ő azt előadta, így a továbbiakban nem voltak hajlandóak pénzügyi hitelt adni neki.
Válaszolva a kérdésre a második kormányának idejét (2006-2009) hatalmas politikai és gazdasági válság jellemezte, amelyet a lehető legrosszabbul kezelt.... amire mind a mai napig büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!