Van-e reális esély arra, hogy a közeljövőben betiltják a Budapest Pride-ott és az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát Magyarországon?
Úgy vettem észre, hogy Magyarországon fokozatosan veszik el az LMBTQ emberektől a jogaikat. Folyamatosan és egyre hangosabban szólalnak fel ellenük, egyre nyíltabban és nyíltabban. Van egy félelmem, hogy ez csupán a kezdet és hogy a közeljövőben már maga a Budapest Pride is be lesz tiltva, illetve az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolata. Szoktak azzal nyugtatni engem, hogy mivel Magyarország az Európai Unió tagja, ezért nem merik ezt a kettő dolgot meglépni, de a transzneműektől mégis elvették a nemváltás jogát, hiába ellenezte az Európai Unió és sok más szervezet is.
Kérdésem, hogy van-e reális esély arra a félelmemre, hogy a közeljövőben betiltják a Budapest Pride rendezvényt és az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát itt, a hazánkban?
Hármas.Nem kötelező felvonulniuk 😉
Egyébként igen,ha a Mi Hazánk kormányozna,akkor lennének a kérdező által felsoroltak betiltva,de amig Unió tagok vagyok,ahhoz lenne egy két szava nekik is.
A Prideot lehet.
Viszont a bejegyezett élettársit nem.Ezt még a Fidesz sem ellenzi, ellentétben a házassággal.A jelenlegi alkotmány kizárja a házasságot.
"Van-e reális esély arra, hogy a közeljövőben betiltják a Budapest Pride-ott és az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát Magyarországon?"
Attól, mert nem kapnak az lmbtqxyz-k még több jogot, attól még nem vesznek el tőlük semmit.
Mindent megkapnak, ami a jogegyenlőséget, toleranciát jelenti. Ami ezen felül van, az már a meleglobbi és a liberáldiktatúra agymenése, abból tényleg nem lesz itt több.
Hazugságok helyett mutasd meg KONKRÉTAN, mikor, ki és mit tett vagy mondott amivel a melegek jogait akarta volna korlátozni vagy elvenni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!