Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális, hogy a párom elmondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom elmondta nekem, hogy el akar jegyezni hamarosan?

Figyelt kérdés

Azt hittem ezt titkolni szokták. Vagy nem feltétlenül? Miért mondhatta el?

Nagyon szeretjük egymást egyébként, csak nem tudom, hogy mennyire szokás ezt elmondani a párunknak.

26l

2021. jún. 3. 01:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
1%
Nem egy férfias jellem :D
2021. jún. 3. 08:35
 12/23 anonim ***** válasza:
2%

A kérdező nőies? 11-es! Ezek szerint ilyenek a mai nők...

Bolond aki egyet is elvesz.

2021. jún. 3. 09:04
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Számomra evidens, hogy egy ennyire fontos téma szóba kerül, hogy egyáltalán mindketten akarjuk-e, nagyjából mikor, stb.

Fura lenne a semmiből egyszer csak letérdelni, én ezt gondolom egy kicsit nem normálisnak..

2021. jún. 3. 09:22
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem normális. Lehet számos ok amiért valaki egyáltalán nem akar házasodini vagy várni vele. Persze a lánykérés maga valószínűleg nagy meglepi lesz. De az tök jó hogy megbeszéltetek, hogy mindketten akarjátok és tartotok már ott, hogy házasság legyen
2021. jún. 3. 09:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó. Ez azért nem kell, hogy "derült égből" érje a lányt:)
2021. jún. 3. 10:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik megütötték azt a szintet, hogy tudjanak adni egy normális választ! :)
2021. jún. 3. 11:06
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező! Legyen mindig csak ilyen problémád. Más éveket lehúz és mégsem jegyzik el. Én annak is örülnék, ha találnék olyan férfit, aki szeret annyira, hogy felvállaljon és nem kellene eljegyzési gyűrű sem, elég lenne, ha szóban kérne meg.

32N

2021. jún. 3. 20:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt emberek NEM titkolják, épp ellenkezőleg, hanem MEGBESZÉLIK ezeket a dolgaikat.

Maga az eljegyzés mikéntje lehet titok, persze, ám a tény az alap, hogy leülnek és átbeszélik, mert az ciki, hogyha pl a lány nemet mond, mert nem akar házasságot. Vagy hiába várja a gyűrűt, mert a pasi nem.

2021. jún. 4. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljessen normàlis dolog.

Gratulàlok

2021. jún. 4. 22:45
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Vicc kategória.
2021. jún. 6. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!