Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom elmondta nekem, hogy el akar jegyezni hamarosan?
Azt hittem ezt titkolni szokták. Vagy nem feltétlenül? Miért mondhatta el?
Nagyon szeretjük egymást egyébként, csak nem tudom, hogy mennyire szokás ezt elmondani a párunknak.
26l
A kérdező nőies? 11-es! Ezek szerint ilyenek a mai nők...
Bolond aki egyet is elvesz.
Számomra evidens, hogy egy ennyire fontos téma szóba kerül, hogy egyáltalán mindketten akarjuk-e, nagyjából mikor, stb.
Fura lenne a semmiből egyszer csak letérdelni, én ezt gondolom egy kicsit nem normálisnak..
Kérdező! Legyen mindig csak ilyen problémád. Más éveket lehúz és mégsem jegyzik el. Én annak is örülnék, ha találnék olyan férfit, aki szeret annyira, hogy felvállaljon és nem kellene eljegyzési gyűrű sem, elég lenne, ha szóban kérne meg.
32N
Felnőtt emberek NEM titkolják, épp ellenkezőleg, hanem MEGBESZÉLIK ezeket a dolgaikat.
Maga az eljegyzés mikéntje lehet titok, persze, ám a tény az alap, hogy leülnek és átbeszélik, mert az ciki, hogyha pl a lány nemet mond, mert nem akar házasságot. Vagy hiába várja a gyűrűt, mert a pasi nem.
Szerintem ez teljessen normàlis dolog.
Gratulàlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!