Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor el akar jegyezni, vagy nem?
Azon nők táborát erősítem, akik szeretnének házasodni, de azokét nem, akik ki szeretnék erőszakolni.
Körülbelül tízszer már biztos beszéltünk esküvőről, ebből nagyjából kétszer én hoztam fel a témát, tehát előre leszögezném, hogy nem én lovagolok ezen állandóan. Viszont tavaly karácsonykor kiakadt, mikor újra szóba hozta és én azt mondtam, nem tudom szeretnék-e még házasságot. Nem azért, mert nem szeretem, hanem úgy érzem macska-egér játékot űz velem.
Annyira rosszul esett neki tavaly, hogy én nem akartam, hogy végül abban maradtunk, ám legyen.. Most 2 hónapja, pedig azt mondta nem lesz esküvő.
Ti mit gondolnátok, min vívódik ennyit? Hiába kérdeztem rá, buta okokat hoz fel, mint a pénz..pedig ha akarjuk, kb 70ezerből is ki lehetne hozni, de ő puccos esküvőt akar. Furcsa nekem, mert ha annyira akarná ezt, akkor 2 tanúval is elvenne feleségül.
Akik már voltak hasonló szituban, mi a véleményetek?
Mindketten 26 évesek vagyunk
Egyáltalán nem biztos.
Ha ő meg akarja adni a módját a lagzinak, akkor valószínűleg előteremti rá a feltételeket.
Lehet, hogy neked 2 tanúval is jó lenne, de ha ő puccos esküvőt akar, akkor nem fogja elsietni.
21/L
1. vagyok. Az viszont gond, hogy ha nem ért meg ilyesmit.
Úgy látom, hogy már eddig is kommunikáltatok (sok párnál ez nincs meg), de érdemes lenne még ennél is többet. Ha pedig nem ért, akkor...tudod...
Ez egy tipikus kompromisszumhelyzet. Neked az fontos, hogy legyen esküvő, ő meg nem szeretné elkapkodni, esetleg égni mindenki előtt.(Bár lehet, hogy nem ez a helyzet, csak egy példa volt)
Gondolj bele fordított esetben hogy éreznéd magad és próbáld meg megbeszèlni a dolgot őszintén. Ha két hónapja ezen rágod magad az nem jó semelyikőtöknek sem, mert valószínűleg szegény ördög azt sem tudja, hogy mit tett.
A vészmadarakra meg ne hallgass, mindenkinek megvannak a dilijei, te most ezt fogtad ki, őszintén szólva csak ezért elég nevetsèges lenne szakítani.
Ezt igazából csakis ő tudhatja. Benne van a pakliban persze, hogy csak az időt húzza arra hivatkozva, hogy meg akarja adni a módját.
de az is lehet, hogy valóban meg akarja adni a módját, mert neki valamiért fontos, hogy igazi lagzitok legyen, ahol sokan vannak és ilyesmi.
Neked kéne egy picit jobban ismerni, hogy szerinted mi felé dől el inkább ő?
Tehát ilyen sumákolós? Vagy benne van a pakliban simán, hogy nagy bulit csapna? Minden mást is ilyen részletesen megtervez?
nem akar.
várja az igazit, aki elsőre igent fog neki mondani. és villámgyorsan el is veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!