Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor el akar jegyezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor el akar jegyezni, vagy nem?

Figyelt kérdés

Azon nők táborát erősítem, akik szeretnének házasodni, de azokét nem, akik ki szeretnék erőszakolni.

Körülbelül tízszer már biztos beszéltünk esküvőről, ebből nagyjából kétszer én hoztam fel a témát, tehát előre leszögezném, hogy nem én lovagolok ezen állandóan. Viszont tavaly karácsonykor kiakadt, mikor újra szóba hozta és én azt mondtam, nem tudom szeretnék-e még házasságot. Nem azért, mert nem szeretem, hanem úgy érzem macska-egér játékot űz velem.

Annyira rosszul esett neki tavaly, hogy én nem akartam, hogy végül abban maradtunk, ám legyen.. Most 2 hónapja, pedig azt mondta nem lesz esküvő.

Ti mit gondolnátok, min vívódik ennyit? Hiába kérdeztem rá, buta okokat hoz fel, mint a pénz..pedig ha akarjuk, kb 70ezerből is ki lehetne hozni, de ő puccos esküvőt akar. Furcsa nekem, mert ha annyira akarná ezt, akkor 2 tanúval is elvenne feleségül.

Akik már voltak hasonló szituban, mi a véleményetek?

Mindketten 26 évesek vagyunk

2017. jún. 13. 10:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a facért nem tudtok normálisan kommunikálni? Minek mondtad,hogy nem tudod akarsz e házasságot, mikor akarsz. Szánalmasak vagytok mindketten.
2017. jún. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!