Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el akar jegyezni, szerintetek várakoztassam vagy egyből igent mondjak neki?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 08:29
A kérdező szavazást indított:
Egyből igent mondjak.
Várakoztassam meg és utána mondjak igent.
55 szavazat
1/25 anonim válasza:
Mi az hogy várakoztatni?
Ha játszmázás, az nagyon rossz ötlet...
2/25 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ezt egy felnőtt írta ki
3/25 anonim válasza:
Miért várakoztatnád?
Az gondolom nagyobb baj lenne, ha ő várakoztatna...
4/25 anonim válasza:
Undorító amit művelsz, sajnálom szegény fickót.
5/25 anonim válasza:
Mégis mi van a te fejedben, drága? Várakoztatni egy ilyen helyzetben? Ez a szerencsétlen meg fogja még bánni, hogy eljegyez téged...
6/25 anonim válasza:
Ilyenkor rá kell mondani, hogy igen. Vagy ha netán nem akarod, akkor mondj nemet,de ne húzzad, ne játszadozz!
7/25 anonim válasza:
Ha jót akarsz neki, mondj nemet, hogy megmeneküljön egy magadfajta játszmázós libától.
8/25 anonim válasza:
Ez nem egy leszállópálya.. :D
Ha nem okés neked, vagy még korainak találod akkor légy egyenes és mond meg neki nyugodtan. A tisztességes út mindig visszaköszön :)
9/25 anonim válasza:
Nekem kéne tudnom,hogy készen állsz e rá,olyan szintű e a kapcsolat,vagy neked? Ez még igaz,hogy nem házasság,és nem olyan kötelék,de valamit azért számít.
Ne várakoztasd,hanem gondolkodj el a jövőtökön!Mennyire érzed biztosnak,ez a lényeg.
10/25 anonim válasza:
Sajnálom a pasidat... Mi az hogy várakoztatni? Ha én azt mondtam volna a férjemnek anno hogy nem tudom, vagy várjon még a válaszra akkor szerintem kib@szott volna mint macskát sz@rni, hogy ennyi év után az anyámmal szórakozzak, ne húzzam az idejét ha nem akarok semmi komolyat csak játszok vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!