Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem akar eljegyezni?
3 éve vagyunk együtt, lakást vettünk, tervezett babát vállaltunk.
Tegnap egy ismerőse által szóba jött a dolog. És teljesen természetesen vissza kérdeztem, hogy te mikor jegyzel el.
És azt mondta ő jelenleg nem áll készen a házasságra.
Nem mondtam rá semmit de nagyon szíven ütött.
29 évesek vagyunk.
Soha nem értem, hogy minek vállal olyan gyereket házasságon kivul, aki hazasodni akár.
Nem jó a sorrend.
Hekyesen: együttélés, házasság, saját lakás, gyerek.
A hazassagra nem all keszen de a gyerekre keszen allt?
Nekem furcsa hogy a gyereked apjaval ilyen alapveto vilagnezeti dolgokat nem beszeltetek meg. Megis mire vallaltatok gyereket akkor? Agyrem hogy milyen kapcsolatok vannak, kommunikalni keptelen ovisok vallalnak gyereket...
Soha nem kérdeztem tőle, hogy na pontosan mikor tervezi. Nyilván beszéltünk róla, hogy majd összeházasodunk.
De így nyíltan nem kérdeztem rá, mindig úgy gondoltam ez a férfi dolga.
Hat nemtom, en ha hazasodni akarnek akkor addig nem szulnek neki amig el nem vesz.
En leultetnem hogy ezt fejtse ki. Miert erzi ugy hogy nem all keszen? Ha nem lenne gyerek egyertelmu lenne hogy fel az elkotelezodestol, de igy totalisan erthetetlen a reakcioja, hiszen egy gyerek meg nagyobb felelosseg es elkotelezodes a papirnal.
Ne tamadolag de kerdezd meg ezt hogyan ertette. Miert erzi igy. Ha nem hajlando beszelni rola vagy bedurcizik akkor van egy rossz hirem: nem egy, hanem ket gyereked van, es az egyik kapuzarasi panikos (uristen, ha elveszem vegleg ittragadok ezzel a novel orokre es a gyerekkel bla bla bla)
"mindig úgy gondoltam ez a férfi dolga."
Szóval szerinted neked semmi közöd életed ezen fontos eseményenek az eldontesehez?
Érdekes egy hizzaallas
"Nyilván beszéltünk róla, hogy majd összeházasodunk.
De így nyíltan nem kérdeztem rá, mindig úgy gondoltam ez a férfi dolga."
Ez eddig oké is. Mi is beszéltünk róla. Aztán én elmondtam szépen, hogy én csak házasságban szülök gyereket. Még azon a nyáron eljegyzett, rá két évre esküdtünk. Beszélni kell róla, nem szemérmesen hallgatni, ez azért komolyabb téma ennél.
Na és akkor mi van, ha nem vesz el?
Összedől a világ?
Örülj, hogy van 2 gyermeketek, neveljétek fel szeretetben őket.
Nehogy elzavard a párodat emiatt, mert akkor nevelheted a kölyköket egyedül, és akkor sem lesz feleség belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!