Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem akar eljegyezni?
3 éve vagyunk együtt, lakást vettünk, tervezett babát vállaltunk.
Tegnap egy ismerőse által szóba jött a dolog. És teljesen természetesen vissza kérdeztem, hogy te mikor jegyzel el.
És azt mondta ő jelenleg nem áll készen a házasságra.
Nem mondtam rá semmit de nagyon szíven ütött.
29 évesek vagyunk.
Ja bocs, csak 1 gyereketek van.
A lényegen nem változtat.
Igy egy gyerek utan minek ut sziven ha nem vesz el? Teljesen tudatosan tetted magad feleseg szerepbe ezek szerint egy tervezett babaval, akkor most miert csodalkozol?
A dumaja meg nevetseges, es vilagos belole hogy itt max. egyikotok tervezett komoly felelosseget vallalni erre a kapcsolatra. Es nem, az nem o.
29 éves, 3 év után van gyerek, de a házasságra nem áll készen? Etetés, KAMU DUMA, kifogás. Sose fog elvenni.
Mit vártál? Azokat a nőket akik a pasijuktól szülnek gyereket, és nem a férjüktől, elég ritkán veszik feleségül.
Ismerősöm is ezen kattogott 7 év és 3 gyerek után is, nem volt hajlandó felfogni, hogy NEM lesz soha feleség, mert a pasijának eszében se volt soha elköteleződni mellette. Azóta már ott is lett hagyva, új barátnőt a pasi 1 év után feleségül vette, leléptek külföldre, a gyerekeire szarik magasról.
Megadtál neki mindent, anélkül, hogy felelősséget vállalt volna érted, a kapcsolatotokért, anélkül, hogy felvállalt volna téged a törvény előtt is, hogy ne csak a csaja legyél. Késő már ezen agyalni. Gyerek előtt kellett volna.
Így hagyott magának egy szép kiskaput, hogy ha úgy adódik, válási macera nélkül leléphet.
Annyira nem értek ilyen nőtársakat.... Viszont úgy gondolom, hogy azok akik ennyire h....jék, azok meg is érdemlik.
Én a páromnak a kapcsolatunk kezdetén felhoztam, hogy én házasság párti vagyok és komolyan gondolom ezt. Tisztáztuk is a dolgokat, mondta, hogy ő is tervez házasságot. 3 év után pedig 1 hónap múlva megesküszünk. NA MAJD MOST jöhet a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!