Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy mégis el akar venni?
Két felnőtt embernek még kéne beszélniuk, hogy képzelik a jovojuket.
Ez nálatok miért nem megy? Te most meg hány évig akarsz bizonytalansagban lenni?
Jogod van tudni, mire számíts, hogy tudj dönteni.
Lehet igen, lehet nem.
Sanszosabb hogy tervez valamit, bár balgaság így elszólnia magát.
Viszont az biztos, hogy ha most rárepülsz a témára, kiölöd a varázsát...
Nem mondom hogy fair, hogy a nő passzív szerepben van a lánykérés témában, de ha - Feltételezem - neked is az az elvárásod, illetve álmod, hogy valaki önszántából, szépen, klasszikus módon megkérje a kezed, akkor marad a türelem...
Kérdező, borzalmasan viselkedsz. Nyaggatod, és ha a keresete leállsz, akkor is kémkedsz, mit ír erről másoknak. Mi van, ha szeretne meglepni? Esélye nincs, mert egy perc nyugtot nem hagysz.
Egyébként pedig: Ha ennyire hozzá akarsz menni, és közös jövőt képzeltek el, akkor abban legyen már alap, hogy mindent meg tudtok beszélni. Például a hazassagot is.
Nálunk volt egy egyfajta határidő erre. (2-3 év, ami a hölgy él automatikusan 2t, nálam pedig 3at jelentett tehát még is is volt feszültség)
De szándékosan, mert egyrészről az agyamra ment, másrészről szép meglepetésnek szántam, elég rideg módon csaptam le az összes ezzel akcsolatos kérdést a tervezett időpont előtti hónapokban...
Ez nem szép, de szükséges lépés volt, hogy olyan legyen a dolog, amit megálmodott. (klasszikus: kettesben, különlegesen, romantikus, váratlanul)
eleinte elvileg ő is, aztán egyre inkább halasztotta a témát... Jogom lenne tudni, de szerintem ő se biztos benne.
Biztos, hogy nem repülök rá a témára. Inkább meglepett, hogy másnak ezt írta, nekem meg teljesen passzívnak tűnik (vagyis nem tudtam mást kiolvasni...) Egy 2-3 éve nagyobb varázsa lett volna a klasszikus lánykérésnek, mondhatni, már le is tettem róla, erre jött ez.
Nem kémkedtem, ő mutatta meg a beszélgetést egy másik részlete miatt és akaratlanul is átgörgetett ezen én meg megláttam... Úgy nehéz megbeszélni valamit, hogy őt csak fárasztom, ha sokszor felhozom, ha meg nem hozom fel, akkor is én vagyok a hülye.
Szerintem a 3 év az teljesen korrekt, elég szomorú, hogy kínzott ezzel már 2 év után, amikor világosan elmondtad, hogy hogy szeretnéd...
Persze, beszéljem meg vele, de mások szerint meg borzalmasan viselkedek meg nyaggatom... Na most?
6 év együttélés után 99%, hogy nem fog elvenni. Maximum akkor, ha ez kell a CSOK-hoz. De gyereket se (tőled) akar.
Ez tipikusan az a helyzet, mikor kerüli a témát, mert azt mégse beszélheti meg veled, hogy "Nyuszi, nem téged akarlak elvenni, melletted keresem a nagy Őt, de addig jó lenne, ha főznél ràm, és lenne rendszeres ingyen szex."
Most azért ne éld bele magad, hogy elvesz, mert egy ezer éve látott havernak azt írta, hogy coming soon.
#3: Most akkor melyik? Ha megmondja egyenesen, az ugye nyaggatás. Ha nem beszél róla, akkor meg ugye nincs kommunikáció.
Szerintem meg, kedves kérdező, a nő sem passzív fél. Mi is megbeszéltük az elején, hogy szeretnénk házasságot, aztán gyereket, ebben a sorrendben. Nagyjából arról is beszéltünk, hogy kis esküvőt szeretnénk mindketten, és nekünk miért is fontos ez az egész ceremónia.
Ettől még nagy meglepetés volt, mikor a férjem megkérte a kezem. Nem ezen múlik.
De igenis együtt döntitek el, hogy lesz-e házasság, és mikor, nem csak a férfi egyedül.
Te most egyedül dönthetsz, hogy ez az állapot így megfelel, és nem baj, ha soha nem kér meg, vagy nem vàrsz rá tovább.
Azért 6 év után egy eljegyzés nem akkora dolog, és hivatalosan semmit sem jelent, csak kaptál egy gyűrűt. A párod ennyire sem akar elköteleződni. Pedig az sem ritka, amikor eljegyzés után még évekig nincs esküvő, csak a kifogás.
#4 vagyok.
(amúgy taktikus volt, kB bő félév után nyomasztott a témával. Egy szűk év után meguntam letörtem a lelkesedését de amúgy 27hónapos korunkban jegyeztem el. Egyébként mindenben nagyon türelmetlen fajta :D )
Megértem, hogy szarul érzed magad emiatt, mert egy fő vágyadban passzívnak kellene lenned. Szerintem adj egy pár hónapot, a nyáron sok eljegyzés szokott történni, de ne remélj. Ha szeptember közepe felé semmi, akkor érdemes lehet letenni a romantikus verzióról és beszélgetés keretein belül nyíltan megbeszélni hogyan tovább.
Ilyen esetben simán eltudom képzelni hogy közös megegyezéssel házasság mellet döntötök.( én pl NAGYON idegenkedtem ettől a romantikus, térdelős lánykéréstől, akkor is amikor a haverok sorba jegyezték el a nőiket)
Biztatásul: van barátom, aki vagy 8 év után jegyezte el a barátnőjét, akitvel amúgy asszem 19 évesen jött össze... Tökéletes romantikus lány kérés lett amúgy rohadt jól szervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!