Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom el akar jegyezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom el akar jegyezni, szerintetek várakoztassam vagy egyből igent mondjak neki?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 08:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Várakoztasd, aztán gyere ide sírni, hogy miért szakított veled? Undorító játszmázós kis pi==a vagy már csak azért is, mert ez egyáltalán eszedbe jutott. Mondd csak el neki, hogy milyen ember vagy valójában és utána garantáltan nem akar majd elvenni.
2020. szept. 8. 10:52
 12/25 anonim ***** válasza:
21%
Várakoztasd.
2020. szept. 8. 12:19
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Komolyan azt akarod kinyögni neki, hogy adjon időt, ha biztos vagy benne, hogy igent mondanál? :D Már az övé vagy, semmi értelme az "adjuk nehezen magunkat" játszmáknak. Gondolj bele, igent várna tőled, erre kap egy talánt, mintha nem is akarnád ezt...
2020. szept. 8. 16:58
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

Erre mondom azt, hogy az ilyeneket sorra eljegyzik, én meg évekig várhattam erre, mégsem.

31 N

2020. szept. 8. 17:58
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Gondolj bele egy fordított felállásba! Ha Te kérdeznéd meg tőle, mert a Te szándékod, akaratod és főleg a hozzáállásod alapján elérkezetnek látnád az időt, hogy egy lépéssel még közelebb kerülj hozzá azt a választ kapnád, hogy várj még egy picit. Te mit gondolnál? Mit éreznél? Hogyan állnál a továbbiakban hozzá? Ha Ő ezt választotta, akkor feltételezem jól átgondolta és biztos lehetsz benne, hogy a szándékai komolyak. Egy esetleges ilyen játék kizökkentheti az irántad érzet érzelmek vonalából. Jól gondold át a választ, mert befolyásolhatja a jövődet és főleg a kapcsolatot is. Ha érzel iránta és titokban azért vártad már ezt a kérdést, akkor nem kell ezen gondolkodni. Örülj és legyél boldog!
2020. szept. 9. 08:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a párod volt az, aki a nővéred esküvőjén akart eljegyezni - várakoztasd, megérdemli!

Ha nem ez az eshetőség és hozzá akarsz menni, nem értem miért kéreted magad? Ez bunkóság…

2020. szept. 9. 10:34
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha szereted és vele akarod leélni az életed akkor miért várakoztatnád? Mi változna mi lenne a cél? Komolyan nem értem. Ha meg nem akarsz hozzá menni akkor nemet kell mondani mire várnál? Ha fogalmad sincs és nem állsz készen a dologra akkor is az igazság és megbeszélés a legjobb út.
2020. szept. 9. 14:58
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha engem várakoztatnál, utána már nem is kéne hozzám jönnöd, vannak ám normális nők is.
2020. szept. 9. 21:04
 19/25 gaborczirjak válasza:
84%
Errol jut eszembe! Egyszer egy amerikai no felhivta Gabor Zsazsat es azt kerdezte tole hogy--Felbontottam a jegyesseget, mit gondolsz, kuldjem vissza a jegygyurut ?-- Visszakuldheted, mondta Zsazsa, de elobb vedd ki a kovet belole !(Gyemantot )
2020. szept. 10. 08:18
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem a kérdést? Mire várnál? A buszra? Arra hogy pocsékul érezze magát? Vagy arra hogy te is úgy gondold ő az igazi? Az utóbbi helyett egyszerübb őszintén elmondani amit érzel és gonolsz.
2020. szept. 10. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!