Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el akar jegyezni, szerintetek várakoztassam vagy egyből igent mondjak neki?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 08:29
21/25 anonim válasza:
Ez komoly?
Szerintem előbb döntsd el, hogy egyáltalán le akarod-e vele élni az életed, vele akarsz-e családot, gyerekeket, stb. vagy csak azért vagy vele, mert nincs jobb a láthatáron.
Majd ezután mondj igent vagy nemet.
22/25 anonim válasza:
Ez valami béna kamu kérdés. Azt sem lehet tudni pontosan mire gondol a kérdező és nem is reagál a válaszokra. :)
23/25 anonim válasza:
Okvetlenül várakoztasd. Meg froclizd azzal, hogy rámászol a legjobb haverjára... A hűségét, kitartását azzal is tesztelheted, hogy valami oltári kamu okból ráuszítod anyádat.
24/25 anonim válasza:
Bár nem mai kérdés, azért reagálnék. Nekem kicsit ilyen irónia szaga van ennek. Aki sokat olvasott itt az eljegyzés témaban, az láthatja, hogy ezer meg ezer kérdés érkezik kétségbeesett nőktől, akiket konkrétan várat a pasija kamu szövegekkel: "majd", "egyszer", "még nem tudom", "ráérünk", "előbb vegyük házat, autót, kínai vázát". Ezek fényében elgondolkodtató az, ahogyan az emberek erre a kérdésre reagáltak. A poén számomra az, hogy én ugyanúgy reagáltam első blikkre, mint ahogy a többség: nevetséges a kérdés. De ha belegondolunk: pontosan a férfiak azok, akik ezt csinálják!!!!!!!! Úgyhogy a kérdés igenis szuper, a válaszok pedig sokatmondóak és elgondolkodtatóak...
25/25 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy el akar-e jegyezni, vagy meg akarja-e kérni a kezed (tudakolva, hogy hozzámennél-e, de még nem az 1-karátos brill gyűrűvel való hivatalos eljegyzésről van szó). Ha igent mondtál, akkor ne halogasd, csak beszéljétek megy az eljegyzés időzítését (legjobb, ha valamelyik szülővel is). Ha igen is, meg nem is, vagyis ebben a pillanatban teszed várakozóra, lehet, hogy lelohad a kezdeti szenvedélye, ha nem vigyázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!