Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan el fog jegyezni?
6 hónapja ismerjük egymást, 4 hónapja vagyunk egy pár. Ugyanazok a jövőbeli terveink, mind a ketten szeretnénk gyerekeket.
Nem élünk együtt, de egy héten 5-ször vagy 6-szor egymásnál alszunk, mivel közel lakunk egymáshoz
Az utóbbi hetekben olyan megjegyzéseket tett, hogy "a mi esküvőnkre szeretném ha ezt a zenészt hívnánk", "ha megnősülök, például veled...".
Ő 28 éves, én 25.
Lehetséges, de egyáltalán nem biztos. Az én párom is mondott ilyeneket aztán még évekig semmi (nem is baj, túl korai lett volna).
Mikor egyáltalán kilátásban se volt semmiféle kapcsolat nekem, akkor is mondtam olyanokat barátoknak pl, hogy "ezt a zenét akarom majd az esküvőmön", stb. :D
Ezeknek a megjegyzéseknek semmi alapjuk.
Ismertem egy olyan párt, ahol a nő olvadozott, hogy a fiúval milyen jó, hogy az első randin átbeszélgették az éjszakát és már leendő gyerekeik nevéről beszélgettek.
Aztán pár hónap után elszállt a nagy szerelem, szakítottak. Akkor már nem mondott róla szépeket. :-)))
Ide figyelj csajszi, abban meg kéne egyezni,
Fél év után nem fog senki eljegyezni.
Nem élünk együtt - akkor miért kéne, hogy eljegyezzen?
Az exem is jött ilyen bromságokkal, mert így szeret, úgy szeret.
Összeköltözés után másfél évvel szakítottam vele, mert az agyamra ment a folyamatos késéssel (miatta késtünk állandóan), hogy egyetlen percet sem egnedett a hobbimmal foglalkozni, a szexuális életünk is csapnivaló volt (merevedési gondok, és nem akart orvoshoz menni vele....).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!