Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal tavaly jöttem össze, és jövő hónapban szeretném eljegyezni. Van olyan valaki, aki nő létére jegyezte már el párját? Ha igen, ezt hogyan tette? Gondolok például arra, hogy csak egy gyűrűt vett a férfinak, vagy vett magának is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 18:02
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy megsértődne, vagy rossz néven venné, mert a férfiak id tudják, hogy ez az ő szerepük lenne, így ezt elveszed tőle.
Szerintem a legtöbb pasinak nem tetszene az ötlet. De mi nem ismerjük :)
12/15 anonim válasza:
En sem jegyeznem el, de nem csak azert, mert no vagy. Szerintem az egy ev meg rovid, varjatok vele.
13/15 anonim válasza:
9. Nem azzal van a baj, hogy 1 év után már szeretne házasodni...
14/15 anonim válasza:
Miért kéne neked eljegyezned?
Ülj le vele megbeszélni, hogy te szeretnék már lassan házasságban gondolkodni és ő mit gondol erről? Ez egy normális kommunikáció és kezdeményezés, szemben azzal, hogy te "megkéred", ami megalázó (mindkettőtöre nézve az, egyébként).
15/15 A kérdező kommentje:
Régóta nem néztem az oldalt, de ahogy korábbi kérdéseim válaszait olvastam, nem maradtam le sok értelemről. Aki valóban segítő jelleggel kommentelt, annak: köszönöm. A többieknek: össze is költöztünk, “tündérem” képzeld! :Azóta is együtt élünk, mese szerint - “boldogan, míg meg nem halnak”
2023. nov. 14. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!