Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nő hiába vár az eljegyzésre, én pedig megkértem a kezét és dobott?
Annyi nőtől hallom személyesen is, hogy már évek óta vár a nagy pillanatra, hogy mikor jegyzi már el a pasija... És nem veszik észre, hogy sose fogja őket eljegyezni. Még olyanról is hallottam, hogy azért nem jegyzi el, mert még meg kell venni előbb az akváriumot, ezt-azt. Nevetséges.
Én pedig teljes meglepetésként csináltam a páromnak egy nagyon romantikus napot, nagyon élvezte, és a végén megkértem a kezét. Nagyon szép gyűrű volt, tetszett neki, mindig azt nézegette a visszaúton és felhőtlenül boldog volt. Még a méretét is pont eltaláltam anélkül, hogy sejtett volna valamit. Eszméletlenül szerettem a páromat! Egy hét múlva pedig visszaadta a gyűrűt és dobott engem, most nem részletezném.
Miért az olyan férfiak mellett maradnak hosszú éveken keresztül a nők, akikről lehet tudni, hogy úgysem kérik meg a kezüket?
Én meg itt vagyok jól szituált pasiként (egészséges vagyok, átlagosnak, néha meg jó kinézetűnek mondott, hobbi sportoló, tanult, stabil életvitelű, nem dohányzó, mértékkel ivó, romantikus, kirándulni szerető, gyerekeket szerető pasiként - nyilván ezernyi hibával együtt) ÉS annyira szeretnék eljegyzést, közös jövőt tervezni, és amikor eljegyeztem (boldogan igent mondott, határozottan) a volt páromat, akkor is annyira élveztem és oda voltam az egész eljegyzésért... Más férfi meg nem is akarja az egészet és mégis évekig várnak rájuk a nők...
Ezek szerint taszító a nőknek, ha a pasi eljegyzést akar? Nagyon úgy tűnik. :(
27/F
Önsajnálat és fej homokba dugása lvl végtelen.
Ha rá egy hétre kidobott, ott vagy betojt az elköteleződéstől vagy már rég szar volt a palacsintában.
A csajok, akikről te beszélsz, szimplán rosszul választottak. Te is.
Észre kellett volna venni a jeleket, hogy ez nem ilyen csaj, ennyi.
Mellesleg az eljegyés KÖZÖS DÖNTÉS, nem a pasi gondol egyet és vesz egy gyűrűt :)
Hát, egy hasonló helyzetben - ha nem is dobnám - de valószínűleg nem mondanék igent.
Miért nem beszéltetek korábban a házasságról? Te csak úgy vettél egy gyűrűt, csináltál egy csilli-villi romcsi napot, bocsi, de leszarnám. Miért nem tiszteled a párodat azzal, hogy az eljegyzésből nem egy műmájer műsort csinálsz, hanem inkább komolyan elbeszélgetsz vele előbb?
#6. Ez olyan aranyos. Ha hapsi lenne, akkor már minden féle féreg ék lenne elmondva :D
31/f
Megdöbbentő, hogy mennyien nem értették a kérdésem. Itt most nemcsak rólam van szó, sőt nem is rajtam volt a hangsúly.
Az eljegyzés meglepetés szokott lenni, SZEMÉLYES tapasztalatom, hogy a lány ismerőseim is meglepetés eljegyzést kaptak. És rengeteg cikk szól arról, hogy a férfi hogyan tudja meg a gyűrű méretét a nő tudta nélkül (az ujjának méretét). Komolyan, ti a holdról jöttetek? Hol éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!