Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrűt válasszam eljegyzésre?
12l vagyok de sokan mondják hogy jó az ízlésem ha fiú vagy gondolom kell a segítség de te ismered a lányt.
Az 1. finomabb diszkrétebb ha a lány is szerény ezt valaszd de én akár jeggyűrűnek is aranyban
2. Ez kicsit díszesebb igazán szép olyan lánynak tetszhet aki szereti a csillogás.
Még annyi hogy szerintem ha szeretettel adod bármelyik tetszene neki
Én a másodikat választanám, szeretem a különlegesebb díszítést. Kérdés, hogy mennyire "áll ki" a kő, ez a képen nem egyértelmű. Ha túl nagy, mindenbe beleakad, stb., akkor lehet mégis az első a nyerő. :) De így első pillantásra a kettes.
27N
1-es, de egyik sem az én világom
23/N
Egyes.
A második nekem már túl sok.
28n
Nekem az első nagyon tetszik :) Pont a stílusom, imádnám.
Na de nem nekem veszed :D
Ha ezek közül válogatsz, akkor próbáld az alapján, milyen stílusú a barátnőd - ahogy az 1. válaszoló is írta. Ha az egyszerűbb dolgokat szereti, akkor az 1. Ha inkább a díszesebb, csicsásabb dolgokat, akkor a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!