Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnátok egy eljegyzésre, ha ti szeretnétek?
Sorry,kezdetben a nő választhat ugyan,de a végső szó az elköteleződésről a férfié.
Megszoksz ,vagy megszöksz.
Ha lett volna az életemben normális nő szerintem kb.2 év mikor felvetődne bennem az eljegyzés gondolata.Ennyi időt még nem élt meg kapcsolatom :D
Mekkora divat mostanság így behisztizni egy eljegyzèsen!
Vertyogj csak! Attól biztos nagyon kedvvel fog eljegyezni.
Kèt lehetőség van:vagy azèrt nem akarja, mert nem akarja, vagy azért nem, mdrt nyaggatod!
Szerintem inkább az első a ludas! Mondjuk attól is függ mikor keztèl el követelőzni!
Kedves utolso!
Tudod manapsag a ferfiak nem is akarnak elkotelezodni. Ez a baj. Inkabb igergetnek,ahelyett hogy tokosen megmondanak hogy szivem hiaba eroskodsz ugy se veszlek el mert nem akarlak. Ha meguntalak konnyebb igy "valni".
Kerdezo,sajnos en is ebben a helyzetben vagyok. Ez halogatasnak es igergetesnek latszik. Igazabol mivel mindene meg van mit erolkodjon?! O tudja hogy nem akar eskuvot... Szerintem mondd el neki hogy kepzelibel a tovabbiakat es ha nem szerepel hazassag a terveiben lathato idon belul,akkor nem ugyan azt keresitek. Legy egy olyan ferfival ki nokent becsul nem csak hazvezetonokent.
Szerintem én kb. 4 évet. Bár az nagyon a maximum lenne. Ha szeret és biztos az érzéseiben és jól működik a kapcsolatunk, és mellesleg tudja, hogy nekem ez fontos, akkor nem értem, miért még húzni, még várni, ígérgetni, hülyére venni a másikat.
Egyébként ennek az egész eljegyzés/házasság dolognak van egy olyasmi interpretációja, hogy azt csak a nők akarják, a férfiak meg menekülnek előle, úgy kell a nőknek kierőszakolni/kikönyörögni. Én viszont úgy gondolom, hogy a házasság nem valamiféle ajándék a nőnek, amit a férfi nagy kegyesen megad, hanem egy közös döntésen alapuló intézmény és a férfinak is ugyanannyira értékesnek kellene lennie.
Azt is megértem, hogy valakinek ez nem olyan fontos, de ha van egy párom, akinek viszont az, én pedig szeretem a páromat, miért ne mennék hozzá feleségül/venném el?
Kérdező, én a helyedben egyszer leülnék vele és megkérdezném, hogy mik a tervei. Ha azt mondta, még egy évet vár, oké, lehet belemennék, bár nem esne jól, hiszen írtad, hogy ez a sokadik ígéret. Aztán nem hoznám fel többet. Egy év múlva, ha nem történik semmi, megint rákérdeznék, hogy akkor mik a tervei pontosan. Ha ismét elkezd ígérgetni, akkor szakítanék. Remélem, erre nem kerül sor. :)
Azèrt ez ennyire nem bonyolult!
Ha szeretne ès veled kèpzelnè el a jövőt elvenne felesègül! Belàtható időn belül!
Amelyik pasinál ki kell hisztizni az esküvőt, az annyit is fog èrni! Semmit!
Döntsètek el kèrdező meg a másik, talán 4-es válaszoló, hogy kell-e egy kihisztizett házasság?? Ès talán el kène gondolkodni, hogy ha az egyiknek ennyire fontos a másiknak meg nem, akkor van-e jövő???
Kommunikációskészség-hiányotok van.
Miért gondolod, tudja, neked fontos? Miért kérdezi meg mindig, ha tudja? Miért nem válaszolsz e kérdésre igennel. Miért nem ülteted le, fontks dologról beszélni, hogy éreztesd vele téma fontosságát?
Sok sikert. Csak egy kis kommunikáció s már magától szervezi is kezdi. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!