Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom, hogy szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy szeretne nagyobbat lépni a kapcsolatunkban? Vagy egyáltalán szeretne?

Figyelt kérdés

Egy párt alkotunk 21 éves barátommal 2 és fél éve.

Minden rendben van közöttünk, nagyon ritkán vannak nagyobb vitáink, mostanában semmilyen vitánk nincs.

Párszor szóbahozta a jövőt, hogy gyűjteni akar kezdeni, el akar kezdeni velem élni konkrétan és, hogy Németországba szeretne velem kimenni pár év múlva. Munkalehetőségeket is keresgetett magának is, nekem is, hogy milyen fajta munkák, miket kell hozzá elvégezni, hány év tapasztalst kell, stb..

Álmában (amikor aludt és én ébren voltam, tudniillik álmában sokat beszél) megkérdeztem tőle, hogy idén szeretne-e eljegyzést vagy komolyabb lépést az életünkben, arra nem válaszolt, amikor csak az el jegyzést kérdeztem, azt mondta, hogy igen. Utána csavartam rajta, hogy mikor akar eljegyzést, vicces mert akkor azt mondta "2016 vagy 17, a kicsimtől függ, szeretem". Amikor éber volt és megkérdeztem tőle, mi volt ez, tagadta az egészet.

Idén nyár vagy jövő nyár körül számítok rá.

Vajon szeretne komolyat? Mert szerintem igen, de szeretem mások véleményét sok mindenről kikérni.

Nos, szerintetek?

19/L

2016. jan. 13. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
SZerintem nem vagy normális, és még nagyon fiatal és naiv vagy...
2016. jan. 13. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:

Miért nem vagyok normális? Mi az, hogy nem vagyok normális??? Minek kell ilyet ideírnod??? Ennek semmi köze nincs a kérdésemhez!

Mi van, talán zavar, ha más boldog?

Lehet, hogy pont te nem vagy normális!

2016. jan. 13. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem semmi értelme életet tervezi azzal a sráccal, akivel 16 és fél éves korodban jöttél össze. Tudom, tudom, ti mások vagytok. 18 évesen én is más voltam a 16 évesen kezdődött exkapcsolatomban, de aztán 20 évesen már rájöttem, milyen hülye voltam, hogy vele akartam leélni az életemet. Járjatok, amíg jó, szerezzetek tapasztalatot egy hosszútávú kapcsolatban, mert az hasznos lesz majd a "valódi" kapcsolatokban.
2016. jan. 13. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha nem álmában (?) kérdezgetnéd a terveiről? Mert ez így elég komolytalan. De szerintem majd ha ugyanennyi időt együtt éltek, mint amióta jártok, és akkor se lesznek viták, valamint kiismeritek egymást rendesen, akkor érdemes lesz visszatérni rá, addig meggondolatlan.
2016. jan. 13. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

"Miért nem vagyok normális? "

Mert még együtt sem éltek, tinikapcsolatról van szó, és egy álmában motyogott félmondatból feltételezed, hogy el akar venni. Na ezért nem vagy normális.

2016. jan. 13. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg :D Hogy jön ide amúgy az érettségi? A mi kommentjeinkre is reagálhatnál.
2016. jan. 13. 20:46
 7/12 A kérdező kommentje:
#3 és #4 valamilyen szinten igazatok van, viszont #4 én vele is megbeszéltem ezt! Volt már róla szó, de nem hangzott el konkrétum.
2016. jan. 13. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem se kéne álmában faggatni,aztán számon kérni.

most nem fog tetszeni a válaszom, de az én barátom is néha beszél álmában. van amikor ilyen hülyeségeket kérdezek tőle,hogy "te vagy orbán viktor?" és akkor helyesel. meg bármit bevall olyankor :D szóval szerintem nem kéne arra alapozni amit álmában mondott.

a másik dolog amit megjegyeznék,hogyha orvosnak tanulsz, még legalább 6-8 évig tanulni fogsz. így a közeljövőben nem hiszem,hogy aktuális lenne pl a németország.

házasodni lehet egyetemistaként, gondolom van neked is házas csoporttársasd, esetleg anyuka/apuka is.

de én úgy gondolom, hogy idálisabb diploma után házasodni.

én 20L vagyok, a barátom 21 F, szóval nagyjából a ti korotokban vagyunk . mi is 2 éve együtt.

de szerintem diploma előtt házasodni butaság, ráértek utána is, amikor már te is dolgozol és rendesen együtt tudtok élni, építgetni a jövőtöket.

az eljegyzés meg azt jelentené, hogy 1-2 éven belül összeházasodtok. szóval szerintem még ráértek ezzel. kicsit komolytalan hosszú évekig jegyben járni.

és nem azt mondom, ha megkérné a kezem a barátom, biztosan igent mondanék. de szerintem még nincs itt az ideje(én is egyetemre járok)

úgy tudom elképzelni,hogy utolsó évemben megkér és diploma+ pár hónap munka után összeházasodunk. szerintem előtte korai lenne..el is mondtam a barátomnak, egyet értett vele.

nem kell elkapkodni:) ha egymásnak vagytok teremtve, akkor úgyis kitart a kapcsolat az egyetem végéig és utána is.

2016. jan. 13. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Primitív kis liba vagy... szánalmas, mennyire rágörcsöltél az eljegyzésre. Nem fog elvenni téged, mit tudsz neki nyújtani a szexen kívül?
2016. jan. 14. 04:35
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Ha olyan intelligens vagy, ami alapjan kikerted magadnak a valaszokat, akkor kerlek viselkedj is ahhoz meltoan, mert addig csak lesullyedsz azol szintjere, akiknek itt eleg gyakran alparisagok usznak ki a szajukon.

A masik. Orvosnak tanulsz. 19 eves vagy, tehat gondolom hogy meg min. ot eved van es arra meg jonnek a tovabbi spec. kepzeses evek. En a helyedben inkabb ezt probalnam kozoz nevezore hozni. Persze, valoszinuleg 6-7 mulva mar arkon-bokron tul lesztek egymason, de amig nem addig inkabb ezen toprengj eljegyzes helyett, mert persze amig nem szembesul vele az ember hogy az eltero jovokep mekkora problema addig nem is gondol ra, de te pont a jovon toprengsz, meg vegyen el, meg stb. de erre nem gondolsz.

2016. jan. 14. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!