Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan tudhatom, hogy szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy szeretne nagyobbat lépni a kapcsolatunkban? Vagy egyáltalán szeretne?

Figyelt kérdés

Egy párt alkotunk 21 éves barátommal 2 és fél éve.

Minden rendben van közöttünk, nagyon ritkán vannak nagyobb vitáink, mostanában semmilyen vitánk nincs.

Párszor szóbahozta a jövőt, hogy gyűjteni akar kezdeni, el akar kezdeni velem élni konkrétan és, hogy Németországba szeretne velem kimenni pár év múlva. Munkalehetőségeket is keresgetett magának is, nekem is, hogy milyen fajta munkák, miket kell hozzá elvégezni, hány év tapasztalst kell, stb..

Álmában (amikor aludt és én ébren voltam, tudniillik álmában sokat beszél) megkérdeztem tőle, hogy idén szeretne-e eljegyzést vagy komolyabb lépést az életünkben, arra nem válaszolt, amikor csak az el jegyzést kérdeztem, azt mondta, hogy igen. Utána csavartam rajta, hogy mikor akar eljegyzést, vicces mert akkor azt mondta "2016 vagy 17, a kicsimtől függ, szeretem". Amikor éber volt és megkérdeztem tőle, mi volt ez, tagadta az egészet.

Idén nyár vagy jövő nyár körül számítok rá.

Vajon szeretne komolyat? Mert szerintem igen, de szeretem mások véleményét sok mindenről kikérni.

Nos, szerintetek?

19/L

2016. jan. 13. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
42%
F. Nina névvel küldött nekem olyan üzenetet ez a kicsi kérdező, amit a romák szoktak óbégatni egymásnak a kocsmák előtt... ez nemhogy orvosnak nem tanul, de a legalapvetőbb illemszabályokat sem ismeri. Biztosan el fog venni a fickód, hát ki lenne olyan buta, hogy egy ingerlékeny, primitív, alpári kifejezésekkel dobálózó nőt nem akar elvenni..? 🤗
2016. jan. 14. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:

minek számítasz rá?

együttéltek?

dolgoztok?

vagy csak facere kell?

álmában kérdezgetni...komoly

2016. jan. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!