Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal tavaly jöttem össze, és jövő hónapban szeretném eljegyezni. Van olyan valaki, aki nő létére jegyezte már el párját? Ha igen, ezt hogyan tette? Gondolok például arra, hogy csak egy gyűrűt vett a férfinak, vagy vett magának is?
Szerintem te is tudod, hogy ez ma még nem nagyon szokás.
Tereskova eljegyezte a párját. (Tök véletlenül láttam erről a csodás eseményről egy kis videót fb-on vagy yt-on.)
Kérlek, ne.
Inkább beszélj vele arról, hogy te nyitott lennél a házasságra, nem lenne ellenedre, ha lassan megtörténne az eljegyzés stb. de ne alázd már meg így magad...
Milyen gyűrűre gondolsz? A nők eljegyzéskor egy köves gyűrűt szoktak kapni általában, ami nagyon csajos. Nem hiszem, hogy férfiként szívesen viselne ilyet.
Ami a pasinak is van, az a karikagyűrű, de azt szerencsésebb lenne esküvő előtt megvenni, és együtt kiválasztani.
Mondjuk én is fölöslegesnek tartom ezt az egész eljegyzést, inkább beszéld meg vele, hogy te nyitott vagy a házasságra, örülnél, ha eljegyezne, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!