Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom lassan 9 éve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom lassan 9 éve nem kérte meg a kezem. Van értelme így folytatni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Többször kérdeztem tőle az évek során finoman és jeleztem, hogy számomra fontos. A környezetemben is sokan élcelődnek miatta. Megalázó, hogy mindenkit a környezetemben 1-2 év után eljegyeznek, összeházasodnak. Mi meg a 10 évhez közeledve nem tartunk ott. Már úgy érzem, hogyha megkérne sem tudnék örülni neki, mintha már szánalomból tenné ennyi év után, muszájból, nem saját döntésből. Tanácstalan vagyok. Jól megvagyunk együtt, de ezen nem tudok túllépni.
2022. ápr. 3. 09:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul látod a kapcsolatot. Már az alap elképzeléseitek sem egyeznek meg. Ez egy elég nagy probléma, és mindig tüske lesz a bőröd alatt, mindig. Ez fogja megmérgezni azt a langyos valamit amiben egymás mellett éltek.

Képtelen melletted férjként, házastársként, a törvényes hozzátartozódként elköteleződni. Ha veled tervezné leélni az életét, és nem csak a jobbra várna melletted ( addig is van fix szex), akkor már rég összeházasodtatok volna. Ezen gondolkodj el.

Én a magam részéről együtt se lennék ilyen palival évekig. Minek? Időpocsékolás egy jövőtlen kapcsolatban. Ha élete vègéig egy pasim- csajom kapcsolatot akar látgatóan, te pedig házasságot, az azt jelenti , hogy NEM vagytok egymáshoz valók.

2022. ápr. 7. 14:10
 22/23 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom hány évesek vagytok, de igazából mindegy is, mert ha akár már 17 éves korotoktól vagyok együtt már akkor is közelebb vagytok a 30-hoz 9 év után...

Pontosan az van, ahogy írod! Más kapcsolatokban 1-2 ev után eljegyzés! Tudom, hogy baromi nehéz belátni a rosszat (azért is vagy itt, hogy magyarázatot találj), de kerlek szépen hidd el, hogy ő téged nem akar elvenni és sohasem fog!!! Akiről a párja azt gondolja, hogy ő az igazi, ott valóban nem várnak tovább 1-2 évnél. Gondolj csak bele! Képzeld el a fordított helyzetet! Nyugodtan indulj ki magadból! Te el tudod azt képzelni, hogy ha lenne egy olyan dolog, ami téged bár hidegen hagy, de a párodnak fontos, el tudnád utasítani, miközben tudod, hogy azzal együtt el is veszítheted? Ezer ilyet kérdés van, könyörgöm gondolkozzatok!!!!! Nem kellesz neki eléggé és ezt te is tudod tudatalatt (különben nem lennél itt!). Ideje lenne ezt tudatosítani, különben 30 felett találod magad család nélkül nőként! Én ezen átmentem sajnos, mert hülye voltam és hittem neki!! Szinte ugyan ez volt a szitu! Ismerősi körömben 2 lány is el lett jegyezve másfel éven belül az új pasija által. Az előző kapcsolatok 8-9 évig tartottak!

Kapj észbe!!!!!!!!!!!

2022. ápr. 8. 13:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd meg a #22 tanácsát. Tudom, nem fogod, mert szerelmes vagy, és még mindig él benned egy halvány reménysugár, hogy el fog venni ilyen hosszú idő után - akárcsak bennem... De nem így lesz. Ha egy férfi igazán szerelmes, de nem kimondottan házasságpárti, akkor is megkéri a nő kezét, mert szeretné a szerelmét boldoggá tenni.

Az 1-2 év talán még elég korai, de saját tapasztalataim alapján akit 4 év alatt nem jegyeztek el, azt már később nem is nagyon fogják, kivéve ha nagyon fiatalon jöttek össze. Ja, meg amikor terhes lesz a csaj.

2022. ápr. 8. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!