Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem jegyez el a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jegyez el a barátom 7 év után?

Figyelt kérdés
Már nem vagyunk olyan fiatalok és tudja, hogy nagyon szeretném mégsem történik semmi. Pedig mindig azt mondta korábban, hogy ő is ezt szeretné. Már nagyon el vagyok keveredve és nem tudom mi lenne a legjobb lépés. Van valakinek hasonló tapasztalata?

2022. márc. 15. 17:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

#18: ott a pont.

"Ebből megtanultam, hogy ezeket a kérdéseket jobb mielőbb tisztázni, hogy ne veszíts éveket az életedből."

A kapcsolatotok megfeneklett, nem tekint rád potenciális házastársként. Hogy miért, azt meg kell kérdezni. Nagy kérdés számomra, hogy mennyire kész az elköteleződésre melletted, és főleg, hogy pl. a családtervezésben egyeznek-e a céljaitok. Ha 7 év alatt nem beszéltetek erről, akkor az nagyon nem jó...

2022. márc. 22. 13:59
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Az fel sem merül senkiben ,hogy van aki nem házasság parti.?És nem a papír miatt lesz boldogság ...
2022. márc. 25. 18:19
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 persze, de a kérdező már a kérdés kifejtésében leírta, hogy a pasija is szeretne házasodni. Nyilván teljesen rendben van, ha valaki nem házasságpárti, de akkor ne hazudja az ellenkezőjét és ne húzza a párja idejét, aki pedig bevallottan és nyíltan házasságot szeretne.
2022. márc. 25. 20:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,van azóta fejlemény?
2022. márc. 28. 15:52
 25/30 anonim ***** válasza:
86%
Van nekem is tapasztalatom. Sajnos én 2x is beleestem. Kétszer 5 év! Az egyik konkrétan minden évben behazudta, hogy "majd jövőre Szívem". Majd amikor jövőre nyilván semmi sem történt, rákérdeztem és mindig ki tudta magyarázni, hogy miért nem idén mégsem, hanem megint "majd jövőre". Majd az utolsó évünkben (amikor már lett valakije mellettem - később derült ki), akkor már nem találta fontosnak, hogy hülyítsen, feszülten mondta, hogy "nem! Nem és kész", addig meg csak kamuzott. Persze ahogy lett valaki már bátor lett... Igen igen tudom, hogyan lehettem együtt egy ilyen gerinctelen emberrel?! Higgyétek el, hogy semmi jel sem mutatott erre. Mindig kedves volt, aranyos, kedves, alig veszekedtünk és mindenki le volt döbbenve. Ja és egyáltalán nem csesztettem ezzel a kérdéssel, tényleg évente 1x finoman kedvesen nyugodtan utaltam rá! Na szóval ennyit arról, hogy meg kell beszélni 😀 Teljesen mindegy, mert vannak akik undorító módon, évekig a szemedbe hazudnak! Én amondó vagyok, hogy 2-3 évnél többet nem szabad várni. Jellemzően minden lánykérést 1-2, nagyon maximum 3 év járás előzött meg, sorra ezt látom az ismerősi köreimben. Akik pedig több éve együtt vannak és semmi sem történik, annak végül mindig szakítás a vége. Én nem ismerek olyat, hogy "Igen, 15-20 éve élettársak vagyunk" és ez sokat elárul...
2022. ápr. 11. 14:06
 26/30 Noren1989 ***** válasza:
0%

#25: nem gondolod, h azért ezt a mesét bevenni is be kellett?

Gyermeket egyiktől sem vàllaltàl?

2022. ápr. 11. 17:30
 27/30 anonim ***** válasza:
79%
#26 Miiii??? Szerintem az erős volna, ha a férfinak akit szeretsz, egy szavát sem hinnéd el. Nagyon jól megvoltunk, még a szex is tökéletesen működött. Egyszerűen minden oké volt. Miért ne hihettem volna el, amikor azt mondta hogy Szívecském majd jövőre?!?! Nem is értelek...
2022. ápr. 11. 18:56
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
Gyereket egyiktől sem vállaltam, mert az első 5 éves kapcsolatomban még nagyon fiatal voltam, a második meg a "majd jövőre Szívecske" kapcsolat volt...és ez nyilván kiterjedt a gyerekre is nála.
2022. ápr. 11. 18:59
 29/30 Noren1989 ***** válasza:
31%
Igen, végülis 🤨🤫
2022. ápr. 11. 19:22
 30/30 anonim ***** válasza:
29-es! Úgy látom, mi nem fogunk összeveszni :DDDDD
2022. ápr. 12. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!