Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jegyez el a barátom 7 év után?
9-es Ok, de hány évesek vagytok? Ha 16 évesen jöttetek össze, akkor még semmi nincs elkésve, de a jövőtöket át kellene beszélni.
Fontosak a keretek, ha első kapcsolat, akkor sokszor addig tart, míg valaki el nem veszti a türelmét. Jelen esetben te, mert lehet, ha konkrétan rákérdezel, akkor kiderülhet, hogy ő jól elvan, de semmit nem tervez veled, csak úszik az árral. (ne legyen igazam)
"Ezen kívül nincs gond"
Akkor elrontanád ezzel a kapcsolatotokat?
Azért nem jegyez el, mert nem akar. Nem igazán van ezen mit gondolkodni. Ha akarna, már a felesége lennél, de nem akar megkérni, neki ez így jó.
Beszéljetek erről megint. Hátha változott a hozzáállása, csak erről "elfelejtett" neked szólni.
"mindig azt mondta korábban, hogy ő is ezt szeretné."
Mikor volt az a korábban?
Szerintem jót mond a 15-ös.
Én majdnem 6 évig voltam ebben a szituban. Volt, hogy párszor finoman felhoztam ezt a témát,de érdemi kommunikáció végül nem volt róla. Csak a kifogások... Gondoltam, akkor inkább nem említem többet,mert féltem, hogy ezzel csak elűzöm. Pedig nagyon vágytam belül, hogy szintet lépjen a kapcsolatunk. Nem jött az áttörés, szét is mentünk.
Ebből megtanultam, hogy ezeket a kérdéseket jobb mielőbb tisztázni, hogy ne veszíts éveket az életedből. És ne érjed be a "majd"-dal vagy egyéb "ígéretekkel". Nyilván nem az első randin kell ezzel nyitni, de pl. még összeköltözés előtt.
Üljetek le, beszéljétek meg a dolgot. Hajrá! :)
Például azért mert neki elég egy barátnő, nem akar ilyen módon (hivatalosan, a törvény előtt) hozzád tartozni. 7 év elteltével ez elég egyértelmű. A terelés, kifogások keresése gyakori a férfiaknál, de ha ennyi idő után sincs meg benne az igazi vágy, hogy egy család legyetek, akkor már nem is lesz soha.
Sose értettem az ilyen nőket , mi az isten nyilára várnak évekig a semmire. Elmegy a fiatalságod egy olyan viszonyra aminek nincs igazán jövője.
Ha nem ugyanazt akarjátok ettől a kapcsolattól, akkor valójában nem vagytok egymáshoz valók.
Ha te házasságra vágysz,ami teljesen normális dolog, ő meg nem, akkor nincs mindenkinek jó kompromisszum.
Vagy te mondasz le valamiről, ami egész életedben tüske lesz a szívedben, és idővel mindenkire akit eljegyeznek/ megházasodik irigykedni fogsz és megkeseredsz , rá pedig mérges leszel, és idővel kiábrándulsz( nem egy ismerősömnél van ez sajnos), vagy addig rágod a fülét amíg esetleg kényszeredetten elvesz és ő lesz boldogtalan, majd idővel el is hagy.
Egyik sem igazi opció.
Ha a helyedben lennék: lezárnám ezt a kapcsolatot és olyan társat keresnék akivel hasonló közös jövőre vágyunk, amellett, hogy az alapok, mint szerelem, bizalom, összetartozás, vágyak, azonos értékrend stb mind megvannak. ( Én ezt tettem).
Egyedül ennek van valódi értelme, és ez lehet garancia arra, hogy mindketten együtt boldogok legyetek. Olyan élettel amit mindketten akartok.
De természetesen te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!