Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan élitek/éltétek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek/éltétek meg, hogy a barátnőiteket sorban eljegyzik, miközben ti évek óta várjátok?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat, 20x-30x évesek vagyunk, elvileg mindketten szeretnénk házasodni, de nekem kb 2 éve,, ígéri" a párom. Nem szoktam ezzel zaklatni, de amikor beszélünk róla mindig azzal jön, hogy a tökéletes pillanatra vár, már tudja is, hogy mikor lesz az (2 év alatt nem volt? Vagy nem tudott teremteni?), ez az ő dolga (mintha engem nem érintene, nem az én életemről lenne szó...). Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? Várjak még, vagy hagyjam a francba?

Köszönöm

2022. febr. 12. 23:25
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
93%

A #26 ill. #28 vagyok.

Ugyan, miért lennél indiszkrét egy anonim oldalon? :D Ha akarok, válaszolok, ha akarok, nem.

Nem szeretnénk gyereket, ezt már a kapcsolatunk legelején, sőt még az ismerkedési fázisban megbeszéltük. (Mielőtt valaki okoskodni próbál, nem, nem azért nem vesz el, TÉNYLEG nem akar gyereket ő sem. Sem tőlem, sem mástól.)

De nyilván elgondolkodtam már rajta, mit csinálnék. Házasság nélkül semmiképp nem szülnék. A mostani helyzetem, az örök barátnő státusz is full megalázó ennyi év után, hát még a pasim-csajom kapcsolatba szülés... vagy az, amikor valakit a gyerek miatt vagy gyerek után vesznek el. Ha ezt tenném, még rosszabbul érezném magam, mint most.

Miért, nálatok már tervben van a gyerek? Nem akarok beleszólni, mit csinálsz, de ha ő már a gyerekvállalásra utalgat, de a kezedet eszébe sincs megkérni, nagyon rossz jel...

2022. febr. 15. 14:08
 32/46 A kérdező kommentje:
neem, mi is hasonló cipőben járunk mint ti, mi sem szeretnénk gyereket, csupán érdekelt, hogy erről mi a véleménye másoknak. nekem eszembe nem lenne házasságon kívül szülni, azt meg el sem tudom képzelni, hogy valakit mi visz rá arra, hogy gyerekkel ,,erőszakolja" ki a lánykérést, meg kösse magához a ffit
2022. febr. 15. 14:16
 33/46 anonim ***** válasza:
81%
Márpedig sokan azzal erőszakolják ki. De persze mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, engem annyiból bosszant nagyon a dolog, hogy ezek a gyerekkel esküvőt kikényszerítő feleségek - legalábbis az én környezetemben - mind lenézik azokat, akiket nem vettek el.
2022. febr. 15. 15:12
 34/46 A kérdező kommentje:

Szerencsére én még nem tapasztaltam ezt, remélem nem is fogom, de gondolom hirtelen felsőbbrendűnek képzelik magukat, hogy na hahaaa engem elvettek, aztán elfelejtik, hogy azért nem önként történt.

Amúgy ez már tök offtopic, de én azoktól a gúnyos emberektől vagyok ki, akik rögtön azzal jönnek, hogy jajj hát már most is olyan vagy mint a felesége, főzöl-mosol-takarítasz rá, miért akarna elvenni? Én nem tudom ezek hol élnek, vagy miért gondolják, hogy minden nő cselédnek van tartva és nem ismerik az egyenlő munkamegosztást... Illetve, hogy minden ffi bejárónőt keres és csak ezért hajlandó elvenni egy nőt

2022. febr. 15. 16:51
 35/46 anonim ***** válasza:
90%
#26, #28, 31 Ha valaki, hát én nagyon meg tudlak érteni. Persze, mondják, hagyd ott, szakíts, lépj tovább. Könnyű azt mondani, de egy több éves kapcsolatból kilépni nem olyan egyszerű. Én több mint négy évig éltem együtt a férjemmel, mielőtt összeházasodtunk volna. Ez alatt az idő alatt a legkisebb hajlandóságot sem mutatta az elköteleződésre. Ezt én is, ugyanúgy, ahogy te, megalázónak tartottam, nem beszélve a csípős, olykor lesajnáló megjegyzésekről. Aztán, azóta sem jöttem rá, miért, váratlanul meggondolta magát. Összeházasodtunk, és az ő haláláig együtt maradtunk.
2022. febr. 15. 16:55
 36/46 anonim ***** válasza:
17%

Nálam nem volt ilyen. Engem fél éven belül megkért a párom.

4- en vagyunk közeli barátnők. Én mentem férjhez először 25 évesen, 1,5 éves kapcsolat után. Most már 12 éve vagyunk együtt:)

Az egyik barátnőm viszont nagyon rosszul viselte, teljesen kifordult magából.

Ez a barátnőm 1 évvel az esküvőnk után szakított a pasijával mert már 6 éve együtt voltak, de a pasi nem volt hajlandó lèpni, csak a kifogásokat kereste, ígérgetett stb. Ez a lány sokáig irigy volt ràm( ő maga vallotta be, hogy valójában ezért nem jött el az esküvőmre sem). Hosszú évekig nem volt senkije, közben 2 pasi is csak szexre használta majd dobta, aztán egyre frusztráltabb lett hogy öregszik, nincs férje, gyereket akar stb, 34 évesen összejött kényszerűségből egy olyan típusú pasival akihez soha nem vonzódott,( alacsony, kopaszodó, pocakos) csak hogy legyen valakije. Előtte mindig magas, kigyúrt pasijai voltak.

Titokban abbahagyta a fogamzásgátlót amikor 3 hónapos lett a kapcsolatuk, majd teherbe esett, hogy a pasi elvegye. Hát nem vette, végül nemet mondott és otthagyta az oltár előtt terhesen. Szóval most 36 éves, és egyedül van egy gyerekkel. Azóta sem volt senkije.

A másik 2 barátnőm közül az egyiknek 2 éve van barátja, egyre türelmetlenebb mert még nem volt eljegyzés. A másik barátnőm még keresi a nagy őt.

36/N

2022. febr. 15. 17:09
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
3. Neked ez oké, de ettől még más nőknek többre van igénye egy pasim csajom kapcsolatnál.
2022. febr. 15. 17:16
 38/46 anonim ***** válasza:
91%
#36 Úristen, egy az egyben olyan vagy, akikről írtam, hogy lenézik azokat a nőket, akiket nem vesznek el :D Írásban is átjön, mennyire árad belőled a rosszindulat, és milyen élvezettel csámcsogsz a "barátnőd" életéről :|
2022. febr. 15. 17:59
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 36-os vagyok.

Én őszintén rossz döntésnek gondolom azt, ha valaki házasodni szeretne, de a pasi nem és erre nem szakítanak, főleg ha szeretnének gyereket.

Nem azért, mert jajj de bénák, hogy nem veszi el őket a srác, hanem mert belenyugszanak egy félmegoldásba, miközben nincs olyan indok, ami miatt maradniuk kéne. (gyerek, közös hitel)

De ez nem lenézés, csak valami, amit én totál másképp csinálnék.

2022. febr. 15. 18:47
 40/46 anonim ***** válasza:
28%

38. 😂😂Túl Èlénk a fantáziád. Pont leszarom ki házasodik és ki nem.

Kizárólag a kérdezőnek írtam le, hogy engem ugyan nem érint, viszont az egyik barátnőmet nagyon megviselte a dolog, és emiatt végül mi lett vele. És a másik sem túl boldog, hogy még nem volt eljegyzés 2 év után.

Egy betűvel sem hozzád szóltam, így aztàn az ostobaságaid se érdekelnek, feleslegesen fárasztod magad.

2022. febr. 15. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!