Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek/éltétek meg, hogy a barátnőiteket sorban eljegyzik, miközben ti évek óta várjátok?
Több éves kapcsolat, 20x-30x évesek vagyunk, elvileg mindketten szeretnénk házasodni, de nekem kb 2 éve,, ígéri" a párom. Nem szoktam ezzel zaklatni, de amikor beszélünk róla mindig azzal jön, hogy a tökéletes pillanatra vár, már tudja is, hogy mikor lesz az (2 év alatt nem volt? Vagy nem tudott teremteni?), ez az ő dolga (mintha engem nem érintene, nem az én életemről lenne szó...). Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? Várjak még, vagy hagyjam a francba?
Köszönöm
Nem várom!
Meg kell beszélni, hogy ki hogy képzeli a jövőt, mikor akartok eljegyzést, összeházasodni, hol akartok élni, hány gyereket szeretnétek. Ezeknek a terveknek össze is kell csengenie.
Tehát az eljegyzésre is lesz adott ideje, azon belül meg meglephet, nem kell születésnapnak, karácsonynak lenni, egy hétköznap este is megfelel.
21 vagyok.
Vannak velem egykorú barátnőim, akik már házasok/családjuk van. Hogy őszinte legyek, idegenkedem a sorsuktól valamennyire. Nem tudnám ilyen fiatalon ezt utánuk csinálni.
22 évesen több mint 3 éve jártam egy sráccal. Akkoriban ez nagyon hosszú kapcsolatnak számított, ennyi idő után már minimum eljegyzés volt. Ő nem akart elköteleződni, vége is lett (nem túl szépen). Ma már tudom, hogy így volt jó, teljesen éretlen voltam a házasságra. De akkor persze úgy éreztem, összedőlt a világ.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!