Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan élitek/éltétek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek/éltétek meg, hogy a barátnőiteket sorban eljegyzik, miközben ti évek óta várjátok?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat, 20x-30x évesek vagyunk, elvileg mindketten szeretnénk házasodni, de nekem kb 2 éve,, ígéri" a párom. Nem szoktam ezzel zaklatni, de amikor beszélünk róla mindig azzal jön, hogy a tökéletes pillanatra vár, már tudja is, hogy mikor lesz az (2 év alatt nem volt? Vagy nem tudott teremteni?), ez az ő dolga (mintha engem nem érintene, nem az én életemről lenne szó...). Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? Várjak még, vagy hagyjam a francba?

Köszönöm

2022. febr. 12. 23:25
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem várom!

Meg kell beszélni, hogy ki hogy képzeli a jövőt, mikor akartok eljegyzést, összeházasodni, hol akartok élni, hány gyereket szeretnétek. Ezeknek a terveknek össze is kell csengenie.

Tehát az eljegyzésre is lesz adott ideje, azon belül meg meglephet, nem kell születésnapnak, karácsonynak lenni, egy hétköznap este is megfelel.

2022. febr. 13. 00:31
 12/46 anonim ***** válasza:
95%
Lehet boldog egy kapcsolat eljegyzés, házasság nélkül is, amennyiben ez mindkét félnek ideális. itt láthatóan nem ez a helyzet, a kérdező ugyanis szeretne eljegyzést, házasságot. Itt a pasi hiteget, ugyanakkor kifogásokat gyárt ami nem szép. Ha nem akarja akkor mondja meg, és kérdező tud mérlegelni hogy mit kezd a helyzttel. Le kell ülni vele nyíltan beszélni, ennek más módja nincs.
2022. febr. 13. 00:45
 13/46 anonim ***** válasza:
75%

21 vagyok.

Vannak velem egykorú barátnőim, akik már házasok/családjuk van. Hogy őszinte legyek, idegenkedem a sorsuktól valamennyire. Nem tudnám ilyen fiatalon ezt utánuk csinálni.

2022. febr. 13. 07:46
 14/46 anonim ***** válasza:
87%

22 évesen több mint 3 éve jártam egy sráccal. Akkoriban ez nagyon hosszú kapcsolatnak számított, ennyi idő után már minimum eljegyzés volt. Ő nem akart elköteleződni, vége is lett (nem túl szépen). Ma már tudom, hogy így volt jó, teljesen éretlen voltam a házasságra. De akkor persze úgy éreztem, összedőlt a világ.

N

2022. febr. 13. 08:13
 15/46 anonim ***** válasza:
0%
#10 de ha neki van megtakarítása, vagy ha eladják a korábbi lakást és vesznek újat akkor már ott a bukta nem?
2022. febr. 13. 08:14
 16/46 anonim ***** válasza:
0%
4, igen, de amit te keresel, az közös, amit a nő az meg az ő logikájuk szerint csak az övé. Jól teszed, hogy csórival nem házasodsz.
2022. febr. 13. 08:56
 17/46 anonim ***** válasza:
86%
Amy, menj már innen, komolyan.😆 Vagy legalább ne add ki magadat nőnek.
2022. febr. 13. 08:59
 18/46 anonim ***** válasza:
0%
Jéééééé, megint a metabunkózis, szia :)
2022. febr. 13. 09:01
 19/46 anonim ***** válasza:
0%
#4 Azért nem értem a logikád, mert együttélés esetén, öt év után a közösen szerzett vagyon fele, -még akkor is, ha te vagy Krőzus és te veszel mindent- az övé. (papír nélkül) Házasságban meg írhatsz szerződést...
2022. febr. 13. 09:23
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
#19 mik a forrásaitok ezekre? Van valami link erről? Én még nem hallottam ilyet, hogy ott lakott a lány öt évet a pasinál és vitte aztán a pasi megtakarításainak a felét. Vagy itt csak mondjuk a lakásban lévő cuccok számítanak?
2022. febr. 13. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!