Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek/éltétek meg, hogy a barátnőiteket sorban eljegyzik, miközben ti évek óta várjátok?
Több éves kapcsolat, 20x-30x évesek vagyunk, elvileg mindketten szeretnénk házasodni, de nekem kb 2 éve,, ígéri" a párom. Nem szoktam ezzel zaklatni, de amikor beszélünk róla mindig azzal jön, hogy a tökéletes pillanatra vár, már tudja is, hogy mikor lesz az (2 év alatt nem volt? Vagy nem tudott teremteni?), ez az ő dolga (mintha engem nem érintene, nem az én életemről lenne szó...). Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? Várjak még, vagy hagyjam a francba?
Köszönöm
#22 igazából csak egy ember hozta be az anyagiakat, mi többiek csak rákattantunk, hogy most hogy is van ez. de nálam nem számítana ez. csak kíváncsi voltam, hogy mik a szabályok, mert eddig amúgy utána sem néztem annyira nem érdekel ez a rész.
csak azért írom, hogy ne vedd ezt nagyon komolyan innen. mert szerintem nem így megy ez igazából, hogy ezen aggódik a többség. nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog.
Hogy végre valaki a kérdésre is válaszoljon: mocskosul fáj. Főleg most, hogy már kb. mindenki házas a környezetünkben, a tőlem 5-6 évvel fiatalabbak ujján is ott figyel már a gyémánt. Tavaly nyáron is volt esküvői meghívásunk, nem mentem el (pedig a testvére nősült), idén nyárra is van meghívás a baráti körből, de idén se megyek. Nem bírnám sírás nélkül.
Ha szerelmes vagy, teljesen feleslegesen írom, hogy hagyd ott, mert nem fogod megtenni - én is ezért vagyok vele még mindig. Pedig nincs értelme kitartani, csak a fiatal éveidet hajítod ki az ablakon, ahogy én tettem.
köszönöm a válaszokat :)
kedves utolsó, a te párod mit reagál erre a témára? vagy arra, hogy körülöttetek sokan meglépik?
Nem az előző válaszoló vagyok, de én nem vállaltam volna be (6 év után kérték meg a kezem, azon a héten, amikor szakítani akartam pont emiatt).
Nekem is jó fizetésem van, én őszintén nem éreztem volna úgy, hogy számíthatok a páromra, ha nem lépi meg a lánykérést, de én ezt kb. három hónappal azután közöltem is vele, hogy összejöttünk. (Aránylag fiatalon 21 évesen jöttünk össze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!