Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan élitek/éltétek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élitek/éltétek meg, hogy a barátnőiteket sorban eljegyzik, miközben ti évek óta várjátok?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat, 20x-30x évesek vagyunk, elvileg mindketten szeretnénk házasodni, de nekem kb 2 éve,, ígéri" a párom. Nem szoktam ezzel zaklatni, de amikor beszélünk róla mindig azzal jön, hogy a tökéletes pillanatra vár, már tudja is, hogy mikor lesz az (2 év alatt nem volt? Vagy nem tudott teremteni?), ez az ő dolga (mintha engem nem érintene, nem az én életemről lenne szó...). Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? Várjak még, vagy hagyjam a francba?

Köszönöm

2022. febr. 12. 23:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
22%
Pontosan miért is akarsz hozzámenni? Szerinted milyen házasság lesz ebből?
2022. febr. 13. 09:57
 22/46 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódnia senkinek, semmilyen vagyont nem akarok megkaparintani. Van már közös megtakarításunk, van fizetésünk + az én családom az aki a közös lakásvásárlásban tudna nekünk segíteni. Szóval ha így vesszük anyagilag neki,, érné meg" elvenni engem.
2022. febr. 13. 10:44
 23/46 anonim ***** válasza:
84%

#22 igazából csak egy ember hozta be az anyagiakat, mi többiek csak rákattantunk, hogy most hogy is van ez. de nálam nem számítana ez. csak kíváncsi voltam, hogy mik a szabályok, mert eddig amúgy utána sem néztem annyira nem érdekel ez a rész.

csak azért írom, hogy ne vedd ezt nagyon komolyan innen. mert szerintem nem így megy ez igazából, hogy ezen aggódik a többség. nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog.

2022. febr. 13. 10:54
 24/46 A kérdező kommentje:
Nem, én sem gondolnám, csak minden hasonló jellegű kérdés alatt megjelenik, hogy biztos a vagyon miatt szeretne házasodni valaki.
2022. febr. 13. 14:21
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar elvenni. Ennyi, csak lehetne benne, hogy megmondja.
2022. febr. 13. 19:12
 26/46 anonim ***** válasza:
87%

Hogy végre valaki a kérdésre is válaszoljon: mocskosul fáj. Főleg most, hogy már kb. mindenki házas a környezetünkben, a tőlem 5-6 évvel fiatalabbak ujján is ott figyel már a gyémánt. Tavaly nyáron is volt esküvői meghívásunk, nem mentem el (pedig a testvére nősült), idén nyárra is van meghívás a baráti körből, de idén se megyek. Nem bírnám sírás nélkül.

Ha szerelmes vagy, teljesen feleslegesen írom, hogy hagyd ott, mert nem fogod megtenni - én is ezért vagyok vele még mindig. Pedig nincs értelme kitartani, csak a fiatal éveidet hajítod ki az ablakon, ahogy én tettem.

2022. febr. 15. 11:33
 27/46 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

kedves utolsó, a te párod mit reagál erre a témára? vagy arra, hogy körülöttetek sokan meglépik?

2022. febr. 15. 11:45
 28/46 anonim ***** válasza:
95%
Lényegében semmit nem reagál. Kb. annyit, hogy "náluk adottak a feltételek" vagy "náluk máshogy alakultak a dolgok" :) Teszem hozzá, nagyon is jó életünk van, mindkettőnknek jó fizetése van (ezt azért hangsúlyozom ki, mert itt valaki nagyon pörög a "lehúzós nőkön"), saját lakásban, szép és minőségi bútorok közt élünk, telik utazásra, most hétvégén is pl. wellness hotelben voltunk... úgyhogy ez mind csak kifogás. Nem akar elvenni és kész.
2022. febr. 15. 11:53
 29/46 A kérdező kommentje:
ha nem túl indiszkrét, de akkor ti (amennyiben szeretnétek) gyereket így is bevállalnátok?
2022. febr. 15. 12:53
 30/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem az előző válaszoló vagyok, de én nem vállaltam volna be (6 év után kérték meg a kezem, azon a héten, amikor szakítani akartam pont emiatt).

Nekem is jó fizetésem van, én őszintén nem éreztem volna úgy, hogy számíthatok a páromra, ha nem lépi meg a lánykérést, de én ezt kb. három hónappal azután közöltem is vele, hogy összejöttünk. (Aránylag fiatalon 21 évesen jöttünk össze).

2022. febr. 15. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!