Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak szól a kérdésem Mi alapján döntötted el ?
Hany éves voltál ? Most hány éves vagy ?
Mikor érezted azt,hogy igen eljött az idő az eljegyzésre
Mi alapján döntötted el,hogy igen megkérem a kedvesem kezét
Mik voltak a fő szempontok ?
7-estől elolvadtam, ez igen, jó ilyet is olvasni :)
8-as: nehéz felfognod, hogy ez igenis anő dntése is, és nem, nem akarnak egy jövőtlen posványban tengődni évekig.
"Szabad döntés lehetősgét vette el" :DDD bocs, de erre nem tudok nem így reagálni: Brühü-hü-hüüü a kisfiú megsértődött, most megy duzzogni a sarokba...kb ez a szint...egy normális férfi egyenrangúnak tekinti társát és beszél vele őszíintén a közös jövőről és van annyira TÖKÖS, hogy nem húzza-halasztja, ígérget, hanem odaáll és megkéri a nő kezét...
Nálunk 8eves a Kapcsolatunk de még semmi , mert hiába mondom és várok évek óta h változzon mert úgy érzem nem számíthatok rá és nem egy iranyba evezunk amit hiába mondok neki.
Viszont ő napi szinten nyaggat a házassággal meg gyerekkel..persze én vagyok a rossz h mennyit elveszek az idejéből..de a fentiek amit írtam nem számít neki h talán ez az oka..34f
A megismerkedésünk történetéről pár szót:
Életemben elöször szólítottam le egy hölgyet egy szórakozó helyen (nem tagadom, hogy barátaim unszolására). Jót beszélgettünk, végül haza kísértem. Egy csók csattant el és más nem történt. Nagy nehezen elértem, hogy elmondja a nevét, 2 nap múlva visszajelölt (nagyon vártam), még aznap találkoztunk. Ekkor elmondta, hogy párkapcsolatban él (a párja tudott rólam és arról is milyen gyakran futunk össze). Egyszerűen éreztem, hgoy nekem ő kell, így féléven át szinte összenöttünk barátilag. Imádtunk egymás társaságában lenni. A bárátaim már mondták, hogy engedjem el, de egyszerűen tudtam, hogy Ő az. Alakult köztünk az érzelmi szál. Végül elhagyta a párját értem.
Én már akkor megkértem volna a kezét, de ő mondta, hogy éljünk együtt és utána térjünk vissza a témára.
Már 2 éve együtt élünk és tudom, hogy megkérem a kezét, mert örömmel megyek haza, imádom a vele eltöltött időt. Egyezik a jövőképünk. Igazán megküzdöttem érte és minden perc megérte :)
"Kioltek belole, pedig a szandek meg volt,csak ezt o akarta..a sajat erzesei szerint es nem kulso nyomasra, csak mert XY-ek szerint ideje lett volna."
ÚRISTEN ANNYIRA NEVETEK 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Elképzelem fordított helyezetben: hogy a barátnőim, vagy a családom azt mondja nekem, hogy "remélem igent mondasz majd ha megkéri a kezedet" és én EMIATT nem-et mondok. Bár életem szerelme, de mégsem megyek hozzá, inkább kidobom, mert a szomszéd Julcsi azt mondta, hogy reméli igent mondok. "Hát na ne már! Azért sem!!! NehogymáJulcsimondjameg!"
Ettől nagyobb kamu magyarázat a Földön nem létezik arra vonatkozóan, hogy miért nem akarod elvenni a nődet. Óvoda!! 😂
A #12-est nagyon adom, jól beszélsz!! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!