Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy én csak szexre lennék jó a férfiaknak, míg mások meg feleségnek is tökéletesek a számukra?
Mi lenne, ha nem másokhoz méregetnék magukat az emberek állandóan?
Miből gondolod, hogy attól, hogy valakinek született gyereke, boldog? Illetve, miért releváns az, hogy a volt kapcsolataidból kinek mikor lett házassága/gyereke?
Szerintem inkább koncentrálj a saját boldogságodra, ne a múlttal foglalkozz!
Én sose másokat elemeztem. Futtasd végig a kapcsolataidat eddig, mit csináltál, hogyan viselkedtél?mennyire hagytad hogy irányitsanak benne? Mit adtál te bele( nem pénz)?
A válaszaidban ott lesz a magyarázat is.
6#
A férfiak olyan nő mellett állapodnak meg általában, akiket értékesnek tartanak. Lehet nálad viselkedésbeli probléma van, amit nem veszel észre. Olyan kevés az információ mennyisége, hogy lehetetlen a kérdésedre válaszolni.
Most erre ismeretlenül mit lehet mondani? Azt gondolnám hogy egy igen vonzó nő vagy, valami komoly természetbeli hibával. (Pl hisztis, buta, görcsösen ragaszkodó, egós, nagyszájú, depis, stb). De lehet pocsék vagy az ágyban.
Tényleg elemezd végig a kapcsolataidat, es akkor lehet rájössz. Ezt mi nem tudhatjuk, hisz nem ismerünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!