Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy én csak szexre lennék jó a férfiaknak, míg mások meg feleségnek is tökéletesek a számukra?

Figyelt kérdés
Már szinte az összes pasinak, akivel valaha randiztam, vagy az exeimnek gyerekeik vannak, és házasságban élnek. Még volt egy olyan pasi is, akivel randiztam és már az első randin leakart fektetni, pedig nem is olyan nő vagyok, normálisan öltözködöm is. Aztán most meg megnéztem a profilját, és neki is gyereke van. Az exemnek is van már felesége és gyereke, neki is csak én nem voltam jó. Én meg nem kellek senkinek sem.
2022. febr. 10. 11:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%

Dehogy jellemet néznek a ferfiak :D

Vagy beteg féltékenyek es azert házasodnak, vagy jobb kaliberű mővel vannak mint ők maguk(a csaj 10 ujjára jutna más, a pasi meg örül ha vki szóbaáll vele), vagy CSOK miatt, vqgy céges és magánvagyon miatt, mert pénzes/okos a nő(van olyan ismim, aki élete szerelmét dobta egy kulfoldi anyanyelvu itthon élő de egetverően ronda, de penzes nő miatt es azt vette el inkább), vagy kell a fix p.nci d.gópajti es csak igy marad meg mellette a nő stb

2022. febr. 10. 12:43
 22/27 anonim ***** válasza:
42%

Köszönjük a napi férfigyűlöletet.

A felajánlást az Anonim Fiktív Szalmaözvegyek Társasága dobta fel tombolára.

2022. febr. 10. 12:48
 23/27 anonim ***** válasza:
54%
Üdv a klubban.Én rájöttem amúgy,hol rontom el mindig.Túl kedves és engedékeny vagyok.A barátnőim, akik férjnél vannak,nem néznek el semmit,ami nem tetszik nekik,hanem dobják a pasit.Szerintem ez lehet a gond.
2022. febr. 10. 12:55
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ha valami legendary set piece-re level up-olsz, akkor nem kell npc-hez fordulnod, hogy levegye a negative spelleket, csak mondom!!
2022. febr. 10. 13:21
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

A ferfiak egyszeruek es ez nem degradalaskent irom, sot...

Nem bonyolitjak tul a dolgot, ha valasztanak maguknak feleseget, 80%ban kitartanak a vegsokig. A nok hajlamasok a tetovazasra vagy egy par ev mulva borul a bili, hogy nem tudjak mit akarnak.

Lassuk be, nem vagyunk konnyu eset a ferfiak szamara..ok ha dontottek es szeretik a valasztotjukat, szeretnek egy kiegyensulyozot kapcsolatban, szerettben es biztonsagban lenni. Amit sok no a hulyesegeivel, kitoreseivel nem tud megadni. Ami a ferfiakat kiakasztjs hiszen hozztak egy dontest, valasztottak egy eletre, ne kelljen ezt heti szinten bizonygatni

2022. febr. 11. 14:29
 26/27 anonim ***** válasza:

A kerdesre a valasz egyszeru, nem kelletel eddig egyikbek sem!

Ennyi..

De ez nem azt jelenti hogy nem talalsz majd valakit akinek te leszel a tokely es o is neked.

Viszont ajanlom, hogyha csak ilyen kapcsolataid voltak, gondolkozz el dolgokon, mert akkor valami baj van veled

2022. febr. 11. 14:32
 27/27 anonim ***** válasza:
En 30 leszek es nokent azt latom, ahogy mindenki idosodik,ugy jonnek a gyerekek. 25 evesen senki sem akart gyereket, meg en sem. Szerintem mar konnyen lehetnek ugy, hogyha elertek egy kort, hogy most mar ideje lenne es az aktualis no, akivel mar tobb ideje együtt van es jol ki jon vele, azt alkalmasnak tartja, hogy gyermeket vallaljanak. Aztan persze az is lehet, hogy a parja, a no akar jobban es a pasi mar csak belemegy vagy rajon hogy igen, valoban ideje lenne. Igazából nem tudom, mert nem beszelek veluk :D
2022. febr. 12. 09:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!