Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy én csak szexre lennék jó a férfiaknak, míg mások meg feleségnek is tökéletesek a számukra?
Egy rakat bnőmet ugy veszik el hogy vagy feltékenységbol(igy már engem is fel akartak csinálni hogy legyen gyeeekunk hogy csak az övé legyek örökre), vagy a bnoim maguk alá választanak (pl 10 pontos nő 5 pontos palival a pénze miatt)a pasi nem találna nála jobbat, mert szoba se állnak vele a nők komolyan bnőm meg szült is neki
Vagy olyan pasim is volt aki a csok miatt megélhetesi kapcsolat gyanánt akarr tolem házasságot meg gyereket.
En ilyenekről tudok
13#
Nem jó az összehasonlítási alapod. Lehet hogy hisztis vagy, lehet hogy nyafogos vagy, lehet hogy harcolsz a pasival. Ezek mind mind olyan dolgok, hogy a férfiak ne akarjanak veled megállapodni, mert egy otthoni közegben nekik is a szeretetre, és nyugodtságra van szükségük.
Ja plusz exem1 azert kérte meg a kezem mert kidobtam arra hivatkozva hogy nem lehet benne megbízni es folyamat eljátsza a maréknyi bizalmam is. Ahogy kidobtam leigért fűt fát csillagokat es megkért. Csak epp most olyannal járok akiben valoban meg lehet bízni
Exem2 meg azért kérte meg a kezem mert kitaláltuk hogy osszeszedunk önerőt a házra, azt mondta en itthon dolgozzam a várhato gyed miatt ő meg kulfoldrol pár honap alatt osszeszedi a lét.
Nos amig kint volt elborult az agya a féltékenységében hogy en itthon mit csinálhatok. Kegyetlen volt.
Így ő is megkérte a kezem probálta magát velem "beniztosítani"
De kesobb eljegyzést bontottunk mégis mire meglett a penz is meg haza is telepedett es minden rendben lett volna akkor ütött be az agyában a crack..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!