Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy én csak szexre lennék jó a férfiaknak, míg mások meg feleségnek is tökéletesek a számukra?

Figyelt kérdés
Már szinte az összes pasinak, akivel valaha randiztam, vagy az exeimnek gyerekeik vannak, és házasságban élnek. Még volt egy olyan pasi is, akivel randiztam és már az első randin leakart fektetni, pedig nem is olyan nő vagyok, normálisan öltözködöm is. Aztán most meg megnéztem a profilját, és neki is gyereke van. Az exemnek is van már felesége és gyereke, neki is csak én nem voltam jó. Én meg nem kellek senkinek sem.
2022. febr. 10. 11:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
8: Az elso oldalon kibujt a stilusszog a zsakbol... Nem jott be a tippem, azt hittem kesobb jon az ingerult karomkodas. 😢
2022. febr. 10. 12:10
 12/27 anonim ***** válasza:
Olyan választ mondok amit már sokan(!) leírtak itt különböző formában. Egy nő szintje az aki feleségül veszi nem csak megfekteti. Nők részsikerekben vannak csak előrébb az ugyanolyan kaliberű fiúkhoz képest. Ahogy sok fiú a nők szemében "barátnak/havernak jók de semmi több" ugyanúgy vannak nők akik a hapsik számára "szexre jók ha már úgyis kéznél vannak ingyen... de ennyi". Ez okozza az elszállt női igényeket mert azt gondolják ha megvoltak pár jópasinak akkor már az a szintjük és degradáló szomszédpistikkel szóbaállni
2022. febr. 10. 12:22
 13/27 A kérdező kommentje:
A jellembeli hibákra azt mondanám, hogy mások előtt mindig pozitívan próbálom magam mutatni. Másoknak nagyobb jellembeli hibáik is vannak, megcsalják a másikat, mégis tökéletesek.
2022. febr. 10. 12:23
 14/27 anonim ***** válasza:
74%

Egy rakat bnőmet ugy veszik el hogy vagy feltékenységbol(igy már engem is fel akartak csinálni hogy legyen gyeeekunk hogy csak az övé legyek örökre), vagy a bnoim maguk alá választanak (pl 10 pontos nő 5 pontos palival a pénze miatt)a pasi nem találna nála jobbat, mert szoba se állnak vele a nők komolyan bnőm meg szült is neki

Vagy olyan pasim is volt aki a csok miatt megélhetesi kapcsolat gyanánt akarr tolem házasságot meg gyereket.

En ilyenekről tudok

2022. febr. 10. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Plusz a vezwtonk csaladi vállalkozast csinalt egy nővel.ott is a cég és vagyon miatt házasok csak.
2022. febr. 10. 12:32
 16/27 anonim ***** válasza:
*vezetőnk
2022. febr. 10. 12:32
 17/27 anonim ***** válasza:
48%
Néhány napja nagyon pörögnek ezek és a Pokemonos MGTOW(?) kérdések, amiatt feltételezem.
2022. febr. 10. 12:35
 18/27 anonim ***** válasza:

13#

Nem jó az összehasonlítási alapod. Lehet hogy hisztis vagy, lehet hogy nyafogos vagy, lehet hogy harcolsz a pasival. Ezek mind mind olyan dolgok, hogy a férfiak ne akarjanak veled megállapodni, mert egy otthoni közegben nekik is a szeretetre, és nyugodtságra van szükségük.

2022. febr. 10. 12:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Ja plusz exem1 azert kérte meg a kezem mert kidobtam arra hivatkozva hogy nem lehet benne megbízni es folyamat eljátsza a maréknyi bizalmam is. Ahogy kidobtam leigért fűt fát csillagokat es megkért. Csak epp most olyannal járok akiben valoban meg lehet bízni

Exem2 meg azért kérte meg a kezem mert kitaláltuk hogy osszeszedunk önerőt a házra, azt mondta en itthon dolgozzam a várhato gyed miatt ő meg kulfoldrol pár honap alatt osszeszedi a lét.

Nos amig kint volt elborult az agya a féltékenységében hogy en itthon mit csinálhatok. Kegyetlen volt.

Így ő is megkérte a kezem probálta magát velem "beniztosítani"

De kesobb eljegyzést bontottunk mégis mire meglett a penz is meg haza is telepedett es minden rendben lett volna akkor ütött be az agyában a crack..

2022. febr. 10. 12:38
 20/27 anonim ***** válasza:
14 15 19 voltam
2022. febr. 10. 12:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!