Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6. Evfordulon se kert meg ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6. Evfordulon se kert meg ?

Figyelt kérdés
Mire varjak mèg, mar elkeseredtem
2022. jan. 27. 10:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
81%
#30. De akkor igaza volt. Tényleg nem akart komolyat a srác, max. rá volt erőltetve.
2022. febr. 2. 14:56
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
31 és szerinted ebből mi a tanulság?
2022. febr. 2. 15:19
 33/37 anonim ***** válasza:
60%

30. Ez csak azt bizonyítja, hogy a pasi tényleg nem akart semmi komolyat a csajtól, csak aljas módon az idejét húzta évekig. Aztán meg mint valami papucs, felveszi a mártír szerepet és beadta a derekát. Ezek után nyilvánvaló hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, se így se úgy.

Tudod vannak normális komoly kapcsolatok is ahol mindkét fél ugyanazt akarja, szeretik egymást, együtt akarják leélni az életüket és mindezt mindketten házasságban szeretnék megtenni.

A sok irigy nekünk is azt mondta, hogy úgyis elválunk 1-2 év után, minek az egész szerintük fiatalon, rövid idő után, nos ezek azok akik már nincsenek együtt a párjukkal, mi meg 12 éve együtt vagyunk boldogan és ez így is marad. Mivel bizony vannak boldog házasságok is. A barátaim közt van 13, 15 éves boldog házasság, sőt, van egy pár akik 21 éve együtt vannak, 15 éves koruk óta. Ők is sok éve házasok.

Nem csak együttélős boldog, és házas boldogtalan kapcsolatok lèteznek, vannak boldog házasságok és szar együttélős viszonyok is, csak utóbbiról nincs statisztika.

2022. febr. 2. 16:08
 34/37 anonim ***** válasza:
38%

A #28 vagyok.

Először is, örülök, hogy tetszett a "nincs statisztika" kifejezés a válaszomból, de egyrészt nagyon ciki lopni más szövegét, másrészt ennyiszer elismételgetni még baromi szánalmas is.

A másik, én házasságpárti vagyok, és undorító dolognak tartom azt, amikor valaki rabolja a másik idejét egy kapcsolatban (be nem teljesített házassági ígéretekkel), de a te erőszakosságod és ítélkezésed más emberek felett hányingerkeltő.

2022. febr. 2. 17:35
 35/37 anonim ***** válasza:
80%

Az egyéni vélemény és az ítélkezés nem ugyanaz. Nekem aztán tök 8 kik éldegélnek együtt házasság nélkül ha ezzel mindkét fél egyetért, az ő dolguk. Nem mondtam hogy ettől ők rossz emberek.

DE, a kérdezőnek láthatóan igénye van házasságra, hisz fel sem tette volna a kérdést egyéb esetben.

Erre írtam én azt, hogy az esetek többségében, aki ennyi éven át húzza a másik agyát ezzel a dologgal, az nem veszi komolyan se a párját, se a kapcsolatot, és ez így is van. Számtalan példa van rá ismerősök közt de akár még itt ezen az oldalon is sok vàlaszolótól olvashatóak hasonló sztorik.

És igen, azt már szánalmasnak tartom amikor a hasonló kérdések alatt elkezdik bizonygatni hogy de az élettársi viszonyok bizony boldogabbak mint sok házasság , és minek akar a kérdező házasodni és ehhez hasonlók. Mindezt úgy adva elő, hogy minden házasság szar.

Nem én dobálóztam azzal hogy sokan válnak el, de ha mar valaki elővette, ez bizony nem érv a házasság ellen, hisz együttélők is szakítanak, akár többen is, csak nincsenek róla hivatalos adatok.

2022. febr. 2. 19:23
 36/37 anonim ***** válasza:
32%
34. Ez amúgy nem a te szöveged csak szólok, nyilvános információ bárki számára. És elég gyenge próbálkozás a házasság bemocskolására ezt felhozni.
2022. febr. 2. 19:25
 37/37 anonim ***** válasza:
18%

A szövegértelmezéssel is komoly gondjaid vannak, úgy látom :D

Először is, írtam, hogy házasságpárti vagyok, mit akarok akkor szerinted bemocskolni?

Másodszor, leírtam, hogy nincs statisztika az élettársi kapcsolatokról, és azóta ezt fújod. Magyarul: lopod a szövegemet. "nincs statisztika" "nincs statisztika" .... ismételgeted, mint egy rossz papagáj.

Harmadszor, azt a részt sem sikerült felfognod az írásomból, hogy: "undorító dolognak tartom azt, amikor valaki rabolja a másik idejét egy kapcsolatban"

Negyedszer, továbbra is baromi erőszakos vagy. Ha te elvárod, hogy elfogadják a te érveidet, te is toleráld, ha valaki máshogy gondolkodik a témáról.

Ötödször, ha téged annyira boldoggá tenne a házasságod, nem állnál így bele az élettársi kapcsolatban élő emberekbe, és nem ítélkeznél úgy felettük, mintha te lennél a Jóisten.

2022. febr. 3. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!