Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6. Evfordulon se kert meg ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6. Evfordulon se kert meg ?

Figyelt kérdés
Mire varjak mèg, mar elkeseredtem
2022. jan. 27. 10:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit aterzem, mi a kapcsolat elején beszéltük hogy szeretnénk esküvőt gyereket (azt is hogy hány éven belül), most vagyunk 7. éve együtt de még semmi, mert hogy ő igazából nem is tudja... kicsit így atbszasnak érzem ezt :/

Beszéljetek róla ismét, lehet csak szimpla oka van, hogy pl fél az egészről és azt gondolja nem alkalmas rá ezért nem történik semmi. lehet viszont ugyanaz van mint nálunk hogy így neki krva kényelmes mert így könnyebb megszabadulni a másiktól (mintha nem létezne a válás ha nagyon nem menne :D)

2022. jan. 27. 13:56
 12/37 anonim ***** válasza:
90%

Elhűlve olvasom ezeket a történeteket (az én olvasatomban: rémtörténeteket).

Igaz, mi idősebbek voltunk, de nyáron megismerkedtünk, következő nyáron megkértem a kezét, ősszel eljegyzés volt, és utána nyáron összeházasodtunk. Tehát 2 évvel a megismerkedésünk után.

Ha mondjuk 10 évvel fiatalabbak lettünk volna, akkor lehet, hogy nem 1 hanem 2, esetleg 3 évvel a megismerkedésünk után kérem meg a kezét, de nem 6-7-8 év után! Nem is értem, hogyhogy addig nem jön ki a farbával egyikük sem, hogy most már hogyan tovább, közös jövőt (közös lakást, gyereket) tervezzünk-e stb.

2022. jan. 27. 14:22
 13/37 anonim ***** válasza:
92%

#9.

A 8. vagyok, válaszolok. Nyilván nem mindenkinek az életébe látok bele, de van, akinek igen, mert közeli kapcsolatban vagyunk. Általában valóban a langyos víz az oka, illetve tiniként jöttek össze. Vagy max. 20-22 évesen. Ekkor még általában nincs kiforrott személyisége az embernek, és nem is azt nézi elsődlegesen egy partnerben, hogy milyen férj, feleség, szülő lenne belőle, vagy mennyire felelősségteljesen áll úgy egyáltalán az élethez.

Sokan ebben az életkorban csak szeretnénk valakit, akivel megélhetjük a szerelmet, foghatjuk egymás kezét, randizhatunk, szexelhetünk, de később kiderül, hogy nem vezet sehová. Ezzel semmi baj nincs, szerintem kellenek a fiatalkori szerelmek, tapasztalatok. A párkapcsolat egyébként nagyon jó kis önismereti játék is.

Míg mondjuk 30 év körül van már tapasztalatod, a személyiséged is kiforrottabb. Minél idősebb az ember, annál jobban tudja, milyen a saját személyisége, és milyen életet, párkapcsolatot szeret. Az elég gyakori, hogy valaki 20 éves koráról 24 éves korára rengeteget változik, de 34 éves korodról 38 éves korodra valószínűleg már nem fogsz sokat változni. Ráadásul van saját keresedet, egzisztenciád, a másik félnek szintúgy, így pedig gyorsabban tud haladni a kapcsolat, nem reked meg valahol. Sajnos ami nem fejlődik, az hanyatlik. :(

2022. jan. 27. 22:50
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
#13, csak szomorú, hogy hagyják hitegetni a nőket. Azért 6-8 év már sok. Ha 16 évesen jöttek össze, akkor oké a 6-8 év, de ha 22 évesen kerültek össze, onnan azért 4 évvel később nem fiatalok a házzassághoz. :/
2022. jan. 27. 23:04
 15/37 anonim ***** válasza:
88%

#14. Igen, én is ezt gondolom.

De ha már megtörtént, akkor a legjobb, amit tehet az ember, hogy tanul belőle. A környezetemben sokan tanultak, és sokkal boldogabbnak is néznek ki az új párjukkal. A szem például csalhatatlan, még egy képen is. Aki ért az emberekhez, az észreveszi már pár fotóról is, ha valami mégsem klappol, hiába készült a kép valamilyen drága szállodába mondjuk.

2022. jan. 27. 23:12
 16/37 anonim ***** válasza:
80%
A kirakat élet a legfőbb árulkodó jel. És aki bújkál facebookon, pl. akinek évente ránézel a profiljára, hogy kint van - e még, hogy kapcsolatban, nagy eséllyel ők a tényleg igazán boldogok, akik nem emlékeztetik az utolsó random embert is az ő boldogságukról. Az egész erről szól, felrak az ember képet, hogy dicsekedjen, és a bizonytalan napjain a lájkok alapján megnyugszik, hogy igen, jók vagyunk és szeret engem!
2022. jan. 27. 23:40
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

16-os, nem gondolom, hogy minden fotó ilyen célzattal kerül fel. Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, ezalatt kétszer tettünk ki közös fotót, de egyik alkalommal sem azért, mert bizonygatni szerettük volna a külvilágnak a szerelmünket, hanem mert akkor, abban a pillanatban épp ahhoz volt kedvünk.

Az a kategória, amire te gondolsz, sajnos igen gyakori jelenség, de ezek az emberek elárasztják a közösségi oldalakat a "tökéletes" fotóikkal. Sosem felejtem el, egyszer az egyik exem családi összejövetelén az egyik családtag szóba hozott valakit, aki nem volt jelen. Mondtam, hogy tudom kiről van szó, mert láttam a facebookon a családi fotókat, nagyon szépek, sugárzik róluk a boldogság. Erre gúnyos mosollyal annyit mondott, hogy "Igen, a képek csodaszépek, de a házasságuk és a családi életük koránt sem az, amit kifelé mutatnak, példának okáért apukat pl. több szeretőt tart."

Ilyen is van sajnos, nagyon sok. És az ilyen házasságokban a sok kitett fotó valójában nem csak a külvilág számára van kitéve. Én úgy látom, sok esetben a posztoló inkább saját magát győzködi ezekkel, hogy igenis boldog.

2022. jan. 28. 10:06
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

#17, igen, ez már off téma amiről írok.

Szerintem nem baj az, hogy pár havonta kitesz az ember egy képet, nekünk is van kint néhány közös, amíg használtam az instát, ott kiraktam 3-4 havonta, ha volt egy jobb.

Inkább arra gondoltam, akik MINDENT megosztanak. A tengerparti nyaralás, a wellness szálloda, a drága vacsi a kicsimmel, a valentin napi rózsa, és stb.

2022. jan. 28. 10:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én az első közös fotónkat a párommal "bizonygatás" céljából raktam fel, addig sajnos elég sok ismerkedős célzatú levelet kaptam, szóval inkább jó látványosan kipakoltam hogy kapcsolatban vagyunk, azóta békén hagynak. - Ez volt 6 éve, azóta talán +1 képünk került fel, szóval nem állandó magamutogatásról beszélek. :D
2022. jan. 28. 10:33
 20/37 anonim ***** válasza:
93%

El akar venni vagy nem?

Ha megmondta, hogy nem, miért vagy vele?

Ha csak hiteget de neked fontos a házasság, miért vagy vele? :D

2022. jan. 28. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!