Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem kért meg soha?
34 éves vagyok. A volt barátommal 4 évig voltunk együtt (ennek már több mint 6 éve) és én mindig próbáltam utalni az eljegyzésre meg arra hogy haladni kéne a kapcsolatban de sosem kért meg és nem akart velem tervezni. Elment egy csomó helyre nélkülem meg minden.
Most meg mindenki alig hall róla a mostani barátnője mellett mert sosem jár nélküle sehova meg 2 év után megkérte a kezét. Ahogy hallom jövőre meg is házasodnak.
Csak féltékennyé akar tenni?
6 éve nem vagytok együtt és azt hiszed, hogy féltékennyé akar tenni? Ez komoly?
Azt a lányt szereti, téged nem szeretett. Vele tervezi a jövőt, veled nem tervezett. Ez ilyen egyszerű.
Ideje lenne tovább lépni így 34 évesen.
Több mint 6 éve! Térj már észhez!
Maximálisan lesz**arja, hogy te hol vagy mit csinálsz.
Te viszont beteg vagy, mondhatni eléggé beteges...ideje lenne 6 év után összeszedned magad.,
Nem ő az egyetlen férfi a világon.
ez hihetetlen :)
Figyelj, te is itt élsz a földön! Egy Bolygón élünk!
A legtöbb ember nem az első párjával éli le az életét, de sokan nem is a 2. vagy 3-al.
Szeretjük ezt is a következőt is meg az azutánit is, olyankor mindenki telerakja az instát meg facebookot, hogy ő életem szerelme....2 évvel később új pasi....ő életem szerelme és így tovább.
VÉGE LETT! Tökéld már be 6 év után!
De én szakítottam vele. Lehet azóta is rosszul van miatta nem?
És volt több próbálkozása másokkal miután szétmentünk de senkit nem kért meg.
Meg most alig hallani róla valamit mert a lánnyal él. Meg érte dolgozik állítólag meg minden. Vagyis ezt mondják de nagyon remélem hogy csak engem akarnak vele idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!