Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem kért meg soha?
34 éves vagyok. A volt barátommal 4 évig voltunk együtt (ennek már több mint 6 éve) és én mindig próbáltam utalni az eljegyzésre meg arra hogy haladni kéne a kapcsolatban de sosem kért meg és nem akart velem tervezni. Elment egy csomó helyre nélkülem meg minden.
Most meg mindenki alig hall róla a mostani barátnője mellett mert sosem jár nélküle sehova meg 2 év után megkérte a kezét. Ahogy hallom jövőre meg is házasodnak.
Csak féltékennyé akar tenni?
Ja és azt elfelejtettem hogy az a lány 10 évvel fiatalabb nála.
Hogy a francba tudd vele jobban tervezni?
Normális esetben ha szakítunk valakivel, akkor nem követjük az életét 6 éven keresztül és nem kattogunk azon, hogy kivel mit csinál. Normális esetben azért szakítunk valakivel, mert nem vagyunk elégedettek a párkapcsolattal. Normális esetben továbblépünk és éljük az életünket, akár minket dobtak ki, akár mi dobtuk ki a másikat. Valószínűleg az exed ezt csinálja, továbblépett, addig sem voltál neki annyira fontos, hogy elköteleződjön melletted. Semmi közöd az életéhez.
Ha felmerül benned az, hogy téged akar féltékennyé tenni, valószínűleg van valamilyen komoly mentális problémád. Kérj segítséget, mert patológiás eset vagy. Vagy troll. Nincs más opció.
Komolyan nem viccből vagy “trollkodásból” írtam ki a kérdést. Csak nem tudom elhinni, hogy egy 20 éves lánnyal jobb elköteleződni 2 év után mint velem.
Ja, és azonnal össze is költözött vele. Meg kicsit zavar is.
Mindenki mondja milyen szép meg vékony, csinos. A párom is egyszer megjegyezte rá, hogy különleges megjelenése van. Szerintem meg gebe meg az arca se szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!