Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzesrol beszeltetek elotte?
Figyelt kérdés
En nem igazan mertem soha felhozni a baratomnak 1x mar volt tema de, o meg nem akarja szerintem nem is hazassag parti.de en mar orulnek neki 5 ev utan :(2021. dec. 28. 22:57
11/12 anonim válasza:
Én 28 évesen ismertem meg a férjemet. Vele rögtön az elején megbeszéltük a hosszú távú célokat, a házasság témát is beleértve. Mindketten akartunk esküvőt és gyerekeket (ebben a sorrendben), nem csak évekig összejárni és néhány hét után már szinte együtt is éltünk. Ezután a nagy kérdés elhangzása (1 év múlva) sem holmi szimbolikus lépés volt, hanem gyakorlatilag másnap elkezdtük szervezni az esküvőt. Fél év múlva megtartottuk.
Amelyik pasi nem beszél róla, annál eddig két okot hallottam rá: vagy azt hiszi, hogy a véleménye egyértelmű a nőnek is; a másik sunnyog, mert sejti, hogy rossz visszhangra találna, ha őszinte lenne a párjával. A te barátod melyikre hasonlít inkább?
12/12 anonim válasza:
o meg nem akarja szerintem nem is hazassag parti - mi lenne, ha kombinálás helyett megkérdeznéd, hm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!